Türkiye'nin Barbie'si Eda Ece oldu - Son Dakika
Magazin

Türkiye'nin Barbie'si Eda Ece oldu

Türkiye\'nin Barbie\'si Eda Ece oldu

21 Temmuz Cuma gösterime girecek olan Barbie filmi tüm dünyada adından söz ettiriyor. Ünlü Hollywood oyuncularının rol aldığı film, Türkiye'de de büyük ilgi görüyor. KızlarSoruyor tarafından yapılan ankette, Türkiye'nin Barbie'si seçilmek için 6500 kişi oy kullandı. Eda Ece, %36 oy oranıyla birinci seçildi. Hande Erçel ikinci, Bade İşcil üçüncü ve Burcu Biricik dördüncü oldu. Barbie fenomeninin Türkiye'deki yankısı bu anketle ortaya konulmuş oldu.

21.07.2023 03:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 Temmuz Cuma gösterime girecek olan Barbie filmi tüm dünyada adından söz ettiriyor.

Ünlü Hollywood oyuncularından Margot Robbie, Ryan Gosling, Helen Mirren ve Will Ferrell gibi starların rol aldığı son Barbie filmi tüm dünyada trend olmaya devam ederken, ülkemizde de başta sosyal medya olmak üzere her yerde karşımıza çıkmaya devam ediyor.

 <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'nin Barbie'si <a class='keyword-sd' href='/eda-ece/' title='Eda Ece'>Eda Ece</a> oldu

Türkiye'nin önde gelen topluluk platformu olan KızlarSoruyor, Barbie çılgınlığının Türkiye'deki yansımalarını araştırmak için özel bir ankete imza attı.

Ankette yerli Barbie adayları olarak Bade İşcil, Hande Erçel, Burcu Biricik ve Eda Ece belirlendi. Türkiye'nin Barbie'sini seçmek için 6500 kişinin oy kullandığı ankette büyük bir heyecan yaşandı.

Onların Margot Robbie'si varsa bizim de Eda Ece'miz var!

Türkiye'nin Barbie'si Eda Ece oldu

Sadece oyunculuk kariyeri ve geniş hayran kitlesi ile değil, stil ikonu olması yanında tarzı ve sempatik kişiliğiyle de dikkat çeken bir isim olan Eda Ece, anketteki oyların %36'sını toplayarak Türkiye'nin Barbie'si unvanını kazandı.

İkincilik ödülünü %24 oy oranıyla Hande Erçel alırken, üçüncülüğü ise %21 oy oranıyla Bade İşcil elde etti. Ankette dördüncü sırayı ise %19 oy oranıyla Burcu Biricik aldı.

KızlarSoruyor, bu anketle Türkiye'de popüler kültürün bir parçası olan Barbie fenomeninin nasıl bir yankı bulduğunu ortaya koymayı amaçladı.

Barbie, kuşkusuz kız çocuklarının hayal dünyasını ve moda anlayışını şekillendiren önemli bir ikon olmuştur. Bu ankette yer alan diğer adayların da kendilerine özgü başarıları ve takipçi kitlesiyle Barbie'liğe layık görüldüklerini belirtmek isteriz.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Türkiye'nin Barbie'si Eda Ece oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement