Tuğba'yı Utandıran Pilot - Son Dakika
Magazin

Tuğba'yı Utandıran Pilot

Tuğba\'yı Utandıran Pilot

Dünya Offshore Şampiyonası'nın final yarışında ikinci olan ekibin kaptanı, ödülünü güzel mankenin elinden almak istedi.

23.10.2012 06:03  Güncelleme: 12:49

Dünya Offshore Şampiyonası'nın final yarışı Palladium Grand Prix, önceki gün İstanbul Caddebostan sahilinde düzenlendi.

Tamamlanan şampiyonada, Kerem Tuncer- Alpay Akdilek'in pilotajındaki ''ECI Men Cosmetics'' isimli tekne, geçirdiği kaza sonucu final yarışından puan alamamasına rağmen, genel klasmanda 2635 puanla Dünya Şampiyonluğu'nu ilan etti.

Murat Leki-Tuğberk Uca'nın yönetimindeki ''Beşiktaş-Miele'' teknesi, toplamda 1633 puanla sezonu ikinci sırada tamamlarken, Kerim Zorlu-Cengiz Cennetoğlu ikilisinin yarıştığı ''YKM Sport'' teknesi ise 1603 puanla genel klasmanda üçüncü oldu.

ÖDÜLÜ TUĞBA MELİS TÜRK VERDİ

Ödül törenine organizasyonun yüzü olan manken Tuğba Melis Türk de katıldı. Kazananlara kupalarını organizasyon sorumlusu takdim etti.

İkinci olan YKM Sport'un kaptanı, Türk'ü işaret ederek "Ben ödülü hanımefendinin elinden almak isterim" dedi. Bu sözler, güzel mankeni mahcup etti.

Tuğba Melis Türk, objektiflere Azra Ece ile poz verdi.

Yarışmada dereceye girenlere kupalarını Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Genel Sekreteri Songül Kara, Uluslararası Motonitik Federasyonu (UIM) Komiseri Angelo Poma, İstanbul Offshore Kulübü (İOC) Başkan Yardımcısı Serdar Özer ve Palladium Alışveriş Merkezi Müdürü Ayşen Yerşen tarafından verildi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tuğba'yı Utandıran Pilot - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement