Tuba Büyüküstün'ün Sevgilisini Kıskandığı Bade İşçil Konuştu: "Tuba Beni mi Kıskanacak!" - Son Dakika
Magazin

Tuba Büyüküstün'ün Sevgilisini Kıskandığı Bade İşçil Konuştu: "Tuba Beni mi Kıskanacak!"

Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Umut Evirgen'in tartışmasına yol açtığı söylenen Bade işçil iddialara cevap verdi. "Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak!"

02.08.2018 07:38  Güncelleme: 07:43

Geçtiğimiz günlerde, Tuba Büyüküstün ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen'in tartıştığı, tartışmaya Bade İşçil'in sebep olduğu yönünde haberler çıkmıştı.

Büyüküstün'ün, Sıla konserinde karşılaştıkları İşçil ile uzun süre sohbet eden Evirgen'e kızdığı, bu yüzden de çiftin arasının açıldığı konuşuluyordu. Söz konusu iddiaların muhatabı Bade İşçil, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Tuba Büyüküstün'ün Sevgilisini Kıskandığı Bade İşçil Konuştu:

"BEN UMUT'U ESKİDEN BERİ TANIRIM"

Önceki gün Nişantaşı'nda objektife takılan ünlü oyuncu, "Tuba Büyüküstün, Bade İşçil'i kıskandı" haberleriyle ilgili şunları söyledi: "İnanın ki çıkan haberler hakkında hiçbir bilgim yok. Gazete falan okumuyorum. Ayrıca Tuba mı beni kıskanacak? Olur mu öyle şey. Harika hatun kendisi. Ben Umut'u, mekanına gittiğim için tanıyorum. Hatta Tuba ile beni de o tanıştırdı. Gayet güzel sohbet ettik. Kimsenin kavga ettiği falan yok. Tuba çok güzel bir anne, çok güzel bir kadın. Ayrıca bana da yakışmaz. Kimseyi kavga ettirecek bir kadın değilim. Allah korusun, ben de bir çocuk annesiyim."

Tuba Büyüküstün'ün Sevgilisini Kıskandığı Bade İşçil Konuştu:
Tuba Büyüküstün\'ün Sevgilisini Kıskandığı Bade İşçil Konuştu: "Tuba Beni mi Kıskanacak!"

Son Dakika Magazin Tuba Büyüküstün'ün Sevgilisini Kıskandığı Bade İşçil Konuştu: 'Tuba Beni mi Kıskanacak!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ...: Sen daha güzelsin 15 1 Yanıtla
  • DİGORLU: tuba da artık eskidi abisi 14 1 Yanıtla
  • Oğuz : Paran olduktan sonra istersen cahil ol yada çirkin ol farketmez en kral ortama da girsen beyler gibi karsilanirsin istediğin bayanla oturur kalkarsın... 5 2 Yanıtla
  • Bade daha guzel: Bade hanım siz benim favorimsiniz gerisi hikayeeee 4 1 Yanıtla
  • Türk kizi : Bu Bade cok hanim bir kiz ve cok güzel baskalari gibi kimi kiskandirayim diye ugrasmiyor 3 0 Yanıtla
  • Erkeağın Hası: Doğru söylemiş kıskanacak bişey yok Ama yine de iyi 1 0 Yanıtla

Advertisement