Terleten Fotoğraflar - Son Dakika
Magazin

Terleten Fotoğraflar

Terleten Fotoğraflar

Best Best Model Of The World yarışmacıları önceki gün Sultanahmet'teki tarihi Hürrem Sultan Hamamı'ndaydı.

06.12.2012 06:03  Güncelleme: 09:14

Best Best Model Of The World yarışmacıları önceki gün Sultanahmet'teki tarihi Hürrem Sultan Hamamı'ndaydı.

8 Aralık'da yapılacak final öncesi hamam keyfi yapan 96 ülkenin modelleri peştemallerle objektif karşısına geçtiler. İlk kez hamama girdiklerini söyleyen kadın mankenlerden bazıları "İçeride çok terledik ama yine de güzeldi. Ülkemize döndü-ğümüzde anlatacak bir anımız oldu" dediler.

90 finalist, Hürrem Sultan Hamamı'ndaki çekimlerde eğlenceli anlar yaşadı. Önce dönem kostümleriyle poz veren modeller, ardından göbektaşına yatıp köpüklü kese yaptırdı. Bazıları da kese sırasını beklerken tef çalıp göbek attı.

Hem yarışma hem de Türkiye'nin tanıtımı için objektif karşısına geçen yarışmacılar, Ayasofya Camii önünde basın mensuplarına poz verdi...Sonrasında cami gezilmek istendi ancak kapalı kapılarla karşılaşıldı. Pazartesi günleri ziyarete açık olmadığı için Ayasofya'ya giremeyen finalistler müze müdürüne başvurduysa da sonuç değişmedi. Ziyaret günü olmadığı için içeri Erkan Özerman isyan etti.

Yarışmanın organizatörü Erkan Özerman, gerekli iznin çıkmamasına isyan etti: "Bu yarışma 90 ülkede yayınlanacak. Ben de Türkiye'nin tanıtımı Ayasofya üzerinden yapılsın istedim. Başvurduk. Önce 'Biz pazartesi kapalıyız' dediler. Sonra bakanlık, 'Ayasofya, pazartesi günleri kapalı ama böyle önemli bir çekim olduğu için size izin veriyoruz' diye yazı gönderdi. Kalkıp geldik ama müdür bey 'Benim haberim yok, bana öyle bir izin belgesi gelmedi' diyor. Yabancı dostlarıma da mahcup oldum."

GÖZÜ KENAN'DA

Bu yıl yapılan Best Model of Turkey'de birinci seçilen ve Türkiye'yi Best Model of World'de temsil edecek olan Tuğba Melis Türk, oyunculuk kariyerine ağırlık vermek niyetinde... "ıstanbul Aydın Ünivesitesi'nde drama ve oyunculuk okuyorum. Önce okulumu bitirmeyi, devamında modelliği ve oyunculuğu bir arada götürmeyi planlıyorum" diyen genç model, "Hangi jönle aynı projede olmak istersin?" sorusuna "Kenan ımirzalıoğlu" yanıtını verdi. Türk, Kıvanç Tatlıtuğ'u nasıl bulduğu sorulunca da "Eskisinden daha iyi. Oyunculukta kendini çok geliştirdi" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Terleten Fotoğraflar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement