Tartışsak Bile Kavgalı Uyumayız - Son Dakika
Magazin

Tartışsak Bile Kavgalı Uyumayız

Tartışsak Bile Kavgalı Uyumayız

İşadamı Kemal Gülman'ın eşi Feryal Gülman; Top Secret dergisine konuştu: Evlenirken verdiğimiz sözlere bağlı kaldık; tartışsak da hiç kavgalı uyumadık.

24.06.2012 06:02

Eşim hayat dolu bir insandır, anlatılması çok zor. Onu gerçekten tanımak lazım. Etrafına enerji yayar. Neşelidir, akıllı ve düşüncelidir ama en önemlisi, sevgi dolu yüreğiyle, iyi bir eş ve babadır.

Öncelikle sevgi, saygı ve karşılıklı güven. Biz 21 yılda aramızdaki saygıyı hiç bozmamaya çalıştık. Evliliğimizin başından bazı sözler vermiştik birbirimize. O sözlere hep bağlı kaldık; tartışsak da kavgalı uyumamak, ayrı seyahatlere gitmemek gibi...

Kıskançlık, bir kişilik sorunu. Eğer bir insanda öyle bir sorun varsa zaten herkesi kıskanabilir.

Aslında çok açık bir yapım var: Dünyaya pozitif bakan, bardağın dolu tarafını gören, insanları yargılamaktan hoşlanmayan... İnsanlarla ne kadar yakın olsam da kendimce duvarlarım vardır. O duvarı aşabilen insan sayısı da çok fazla değildir.

Birkaç yıl öncesine kadar nazara hiç inanmazdım ama şimdi inanıyorum. İlk defa, geçen yıl nazar boncuğu takmaya başladım.

Sabah erken kalkıp spor yapıyorum, haftada üç gün. Günlük programıma göre değişiyor her günüm. Ofis günümse, Maslak'ta geçiyor. Kız arkadaşlarımla kaçamak bir öğlen yemeğini seviyorum. Akşam bir yemek daveti varsa, gün içinde kuaföre gidiyorum. Sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili toplantılarım oluyor. Ama oğlumun eve geldiği saatte, 17.30'da evde oluyorum.

Eğer Ankara'da kalmış olsaydım, politikayla ilgililenebilirdim. İstanbul'a dönmüş olsaydım, belki üniversiteye geri dönebilirdim, akademik kariyere devam ederdim ama evlenip, çocuk sahibi olmak, kariyer yapmaya engel değil.

TEMBELLİĞE VAKTİM YOK

"Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle gençlere bunun bir gereklilik olduğunu bilerek yaşamalarını tavsiye ediyorum. Tembellik yapmaya pek vakit bulamam. Böyle yoğun yaşamak beni hep enerjik tutuyor."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tartışsak Bile Kavgalı Uyumayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement