Tarkan ve Manga, Kayserilileri Coşturdu (2)-Yeniden - Son Dakika
Magazin

Tarkan ve Manga, Kayserilileri Coşturdu (2)-Yeniden

Tarkan ve Manga, Kayserilileri Coşturdu (2)-Yeniden

Fanta Gençlik Festivali konser serisi kapsamında Tarkan ve Manga, Kayserili hayranlarıyla buluştu.

04.07.2011 16:10

Fanta Gençlik Festivali konser serisi kapsamında Tarkan ve Manga, Kayserili hayranlarıyla buluştu. Manga, yeni çıkacak albümündeki şarkılarını hayranlarıyla paylaşırken, Tarkan'ın "Ben yarı Kayseriliyim. Bunu biliyor musunuz? Annem Kayserili, babam Rizeli" açıklaması, 40 bin kişiden alkış aldı.

Sümer Vali Nihat Canpolat 2 Nolu sahada gerçekleştirilen Fanta Gençlik Festivali'nde sahneye ilk olarak Manga çıktı. Manga, heavy metal işareti yaparak şarkılara eşlik eden hayranlarına yeni albümlerinin hazır olduğunu müjdeledi. Manga, "Yeni albümümüzde son iki kasetteki şarkıların farklı versiyonlarını dinleyeceksiniz. Ama bugün size sürpriz yaparak yeni şarkımızı seslendireceğiz" dedi. Manga, hayranlarıyla birlikte 'Rezalet çıkarsınlar' şarkısını seslendirdi.

Daha sonra Tarkan, asansörle alevler içinde hayranlarının karşısına çıktı. Tarkan'ın seslendirdiği tüm şarkılarda, 40 bin kişilik stat da düet yaptı. Tarkan'la dans eden, şarkı söyleyen Kayserililer, mega starın, "Ben yarı Kayseriliyim. Bunu biliyor musunuz? Annem Kayserili, babam Rizeli" açıklamasına alkışlarla karşılık verdi.

Tarkan'ı, konser alanının yakınındaki evlerde oturanlar da izledi. Tarkan, çevredeki evlerde yaşayanlara seslenerek, kendisini dinleyenler varsa evlerinin ışıklarını yakıp söndürmelerini istedi. Vatandaşlar da Tarkan'ın bu çağrısına karşılık verdi.

Kayseri'DE SÜRPRİZ OLMADI

Daha önceki kentlerde son şarkısını seslendirdikten sonra hayranları dağılırken 'Bi daha bi daha' şarkısıyla yeniden sahneye çıkan Tarkan, sürprizini Kayseri'de yapamadı. Manga ve Tarkan'ın ilk iki ve son şarkılarından görüntü alınmasına izin verilen gazeteciler de sanatçı yeniden sahneye çıkamayınca son şarkıyı çekemedi. Yetkililer, Kayseri Valiliği'nin konser için saat 23. 00'e kadar izin verdiğini, süre aşıldığı için de Tarkan'ın son şarkısını seslendiremediğini belirtti.

DÖ, MÖ - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Tarkan ve Manga, Kayserilileri Coşturdu (2)-Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement