Survivor All Star 2024'te yer alan Turbo Turabi'nin sağlık sorunları devam ediyor - Son Dakika
Magazin

Survivor All Star 2024'te yer alan Turbo Turabi'nin sağlık sorunları devam ediyor

Survivor All Star 2024\'te yer alan Turbo Turabi\'nin sağlık sorunları devam ediyor

Survivor All Star 2024 yarışmasının yarışmacılarından Turbo Turabi, son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ve parasız kalmasıyla gündeme gelmişti. Şampiyonluğunu iki kez elde eden Turabi, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürmek istediğini belirtmişti. Ancak sağlık sorunları hala devam ediyor. Turabi, bastonlu halini paylaşarak Aralık ayının ilk haftalarında bastondan kurtulmayı umduğunu ve fizik tedavi sürecinin iyi ilerlediğini söyledi. Doktorunun da Ocak ayında eski sağlığına kavuşacağını söylediği belirtildi.

24.09.2023 18:11

Survivor All Star 2024'ün yarışmacıları arasında yer alan Turbo Turabi son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ve parasız kalmasına dair yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyordu.

Daha önce halihazırda iki kez şampiyon olan Turabi, yeni sezon için herkesin iyi hazırlanması gerektiğini söyleyerek "Hasta yatağımdan kalkıp hazırlanmama değsinler" demişti. Ancak Turabi henüz sağlık sorunlarını atlatabilmiş değil.

Ekran Alıntısı

Bastonlu halini paylaşan Turabi "Aralık ayının ilk haftaları bastondan kurtulacağım inşallah. Fizik tedavi sürecim iyi ilerliyor. Ocakta eski sağlığıma kavuşacağımı söylüyor doktorum" dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Survivor All Star 2024'te yer alan Turbo Turabi'nin sağlık sorunları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement