Spor yaparken poz veren Gizem Karaca, takipçilerini mest etti - Son Dakika
Magazin

Spor yaparken poz veren Gizem Karaca, takipçilerini mest etti

Bir dergi için spor yaparken poz veren güzel oyuncu Gizem Karaca, fotoğraflarıyla adeta nefes kesti. Verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncuya "Dünyanın en güzel kadını sensin" yorumları yağdı.

04.10.2019 08:52  Güncelleme: 09:00

27 yaşındaki güzel oyuncu Gizem Karaca bir dergi çekimi için spor yaparken poz verdi. Dergiye verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, takipçilerinden tam not aldı.

20 SAYFA RÖPORTAJ VERDİ

Geçtiğimiz yıl İnsanlık Suçu dizisinde rol alan oyuncu Gizem Karaca, Magazin İzmir dergisi için kamera karşısına geçti. Dergi için özel poz veren Karaca, bu pozlarını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Spor sevgisinden dolayı çekimin çok güzel geçtiğini söyleyen Karaca, dergiye 20 sayfalık röportaj vermesi içinde "Çok konuşasım varmış" dedi.

Spor yaparken poz veren Gizem Karaca, takipçilerini mest etti

"DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI SENSİN"

Güzelliğiyle her daim adından söz ettiren Gizem Karaca, spor yaparken verdiği pozlarıyla da takipçilerinden tebrik topladı. Oyuncunun fotoğraflarının altına 'Nesin sen abla dünyanın en güzel kadını falan mı?', 'Maşallah çok güzel yaratılmışsın' ve 'Dünyanın en güzel kadını sensin' gibi yorumlar yapıldı.

Spor yaparken poz veren Gizem Karaca, takipçilerini mest etti
Spor yaparken poz veren Gizem Karaca, takipçilerini mest etti
Spor yaparken poz veren Gizem Karaca, takipçilerini mest etti

Son Dakika Magazin Spor yaparken poz veren Gizem Karaca, takipçilerini mest etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (69)

  • Çiko: Eşimi bırakır bunu alırım 14 51 Yanıtla
    Ersin poyraz: Esinide ben alirim 24 0 yusuf: e hakketmiş sen eşine sahip çıkmazsan çıkan çoook olur 18 3 Leylim: Bunda olan senin eşindede var hemde tertemiz, sen o eşi hak etmion bu kafayla 17 3 Ersine cevap : Bende sahidiniz olurum abim 14 3 engin: ciko ersin sana iyi laf etmiş 15 1 maho aga: kalan garilarda bana 11 4
  • 46 andırın: busenenın modası soyunmak erkekleri gunaha sokmak 27 5 Yanıtla
  • Asya: Şu eşimi boşayıp seni alırım diyen akıllıkar siz o evdeki eşlerinize kurban olun gizem ve onun gibiler 1.onlar paranız olmasa sizin suratınıza bakar mı 2. Eşleriniz size en az 3 çocuk büyütür gece uyku haram olur gündüz iş yemek ve koca eve geldimi kocaya hizmet eder daha çok sayarım ama siz estetik güzellerini görünce bu kadın benim olsun karımı boşarım deyin yaziklar olsun sizin gibi erkeklere 21 4 Yanıtla
  • BENCESİ BU GENÇLER...: TORBACI DEĞİL Mİ BU? 13 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement