Son dakika magazin haberleri! Son 24 saatteki magazin olayları - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri! Son 24 saatteki magazin olayları

Son dakika magazin haberleri! Son 24 saatteki magazin olayları

Gökhan Çıra, yeni kız arkadaşıyla görüntülendi, Hande Sarıoğlu'nun "Temel İçgüdü" pozu olay oldu, Berk Atan, sevgilisi Selin Yağcıoğlu'nu doğum gününde öpücüklere boğdu gibi son dakika magazin haberlerine bu sayfadan erişebilirsiniz.

15.11.2021 16:24  Güncelleme: 20:06

Aysun Kayacı, babası Selahattin Kayacı'nın cenaze törenine katılmadı, Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programından ayrıldı, doğum gününü kutlayan Selin Yağcıoğlu, sevgilisi Berk Atan ile mutluluk pozları verdi gibi magazin dünyasında son 24 saatte yaşanan olaylardan derlenen haberler bu sayfada yer almaktadır.

GÖKHAN ÇIRA YENİ KIZ ARKAŞIYLA OBJEKTİFLERE TAKILDI

Son dakika magazin haberleri! Son 24 saatteki magazin olayları

Geçtiğimiz eylül ayında Selin Ciğerci'den boşanan Gökhan Çıra, gizemli kız arkadaşıyla görüntülendi. Ciğerci'nin ortak oldukları şirketten ayrılacağı iddiası hakkında açıklamada bulunan Çıra, "Biz kimseyi zorla tutmuyoruz" diyerek resti çekti. Fenomen ve iş kadını Selin Ciğerci ile eylül ayında tek celsede boşanan Gökhan Çıra, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Boşanmalarına rağmen iş ortaklıklarını devam ettiren ikilinin kriz yaşadı. Yeni bir aşka yelken açan Ciğerci, ortaklığı bitirmeyi düşündüğünü söyledi.

HANDE SARIOĞLU'DAN DİKKAT ÇEKEN POZLAR

Son dakika magazin haberleri! Son 24 saatteki magazin olayları

YouTube'da Ertan Süzgün ile yaptığı program ile adından söz ettiren Hande Sarıoğlu, bu sefer file çoraplı pozuyla sosyal medyanın gündemindeydi. Sarıoğlu iddialı paylaşımına "Temel içgüdü" notunu düştü. Oryantal dansı yaptığı anları Instagram hesabından paylaştığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen Hande Sarıoğlu, o dönem çalıştığı HaberTürk kanalından ayrılmıştı. Şimdilerde YouTube üzerinden Ertan Süzgün'le birlikte progra yapan. ünlü spiker, sansasyonel pozlarına bir yenisini daha ekledi.

BERK ATAN, SELİN YAĞCIOĞLU'NU ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Son dakika magazin haberleri! Son 24 saatteki magazin olayları

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu Berk Atan, geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı fenomen Selin Yağcıoğlu ile barıştı. Sevgilisinin doğum günü için parti düzenleyen Atan, Yağcıoğlu'nu öpücüklere boğdu. Ünlü oyuncu Berk Atan, geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırdığı sosyal medya fenomeni sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile barışmıştı. Yakışıklı oyuncu, önceki akşam sosyal medya fenomeni sevgilisi için doğum günü partisi düzenledi. Arkadaşların katıldığı gecede çift, bir ara aşka geldi.

AYSUN KAYACI BABASININ CENAZE TÖRENİNE KATILMADI

Son dakika magazin haberleri! Son 24 saatteki magazin olayları

Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Kayacı yaşamını yitirdi. Selahattin Kayacı Üsküdar'da Küplüce Camii'nde düzenlenen cenaze ile son yolculuğuna uğurlandı. Uzun süredir yurt dışında yaşayan Aysun Kayacı, babasının cenazesine katılamadı.Eski oyuncu ve model Aysun Kayacı'nın, bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören babası Selahattin Kayacı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kayacı için Küplüce Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

DENİZ AKKAYA SÖYLEMEZSEM OLMAZ PROGRAMINDAN AYRILDI

Son dakika magazin haberleri! Son 24 saatteki magazin olayları

Bircan Bali ve Seren Serengil ile Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Deniz Akkaya, programdan ayrıldı. Bircan Bali, bugün yayına çıkmayan Akkaya için "Artık aramızda yer almayacak. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz" açıklamalarında bulundu. Bircan Bali ve Seren Serengil'in yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına Arto Dalga'nın vedasından sonra Deniz Akkaya dahil olmuştu. Ancak ekran macerası kısa süren Akkaya, programdan ayrıldı.

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! Son 24 saatteki magazin olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement