Sol Şerit' Vizyona Giriyor - Son Dakika
Magazin

Sol Şerit' Vizyona Giriyor

Sol Şerit\' Vizyona Giriyor

Denizli'de önemli bir bölümü çekilen, Ankara'dan Denizli'ye uzanan bir yol öyküsünün anlatıldığı 'Sol Şerit' adlı sinema filminin yarın vizyona gireceği bildirildi.

24.03.2016 16:44  Güncelleme: 16:50

Denizli'de önemli bir bölümü çekilen, Ankara'dan Denizli'ye uzanan bir yol öyküsünün anlatıldığı 'Sol Şerit' adlı sinema filminin yarın vizyona gireceği bildirildi. Sinema, televizyon ve reklam sektöründeki Ankaralı yapımcıları bir araya getiren komedi filmi Sol Şerit, tüm Türkiye ile birlikte yarın Denizli'de de izlenebilecek.

Yönetmenliğini İnci Balabanoğlu'nun üstlendiği, Sertan Erkaçan, Deniz Baysal, Cem Aksakal, Ceyda Ateş, Memetcan Diper, Sermet Yeşil, Burak Satıbol, Alper Baytekin, Serkan Genç, Hazal Türesan, Fatih Al, Taner Rumeli, Özgürcan Çevik ve Ayten Uncuoğlu'nun oynadığı 'Sol Şerit' filminin çekimleri geçen yıl yaz aylarında Ankara, Eskişehir ve Denizli'de yapıldı.

Çocukluktan bu yana birbirinden ayrılmayan üç arkadaşın düğün için Ankara'dan Denizli'ye yolculuğu sırasında başlarına gelen olayların komik bir dille anlatıldığı filmin final sahnesi Denizli'de Delikliçınar Meydanı'nda cam horoz heykeli önünde çekildi. Ayrıca İncilipınar Parkı'nda da çekimler yapıldı.

Yüzlerce Denizli'nin çekimlerini izlediği 'Sol Şerit' filmini Denizliler de merakla bekliyor. Terra Film tarafından çekilen filmin Denizli'nin tanıtımına da katkı yapcağını belirten yapımcı Metin Tunçtürk, "Çekimlerinin önemli bölümünü Denizli'de yaptığımız Sol Şerit filminin tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de ilgiyle izleneceğini düşünüyorum" dedi. Sol Şerit, yarın Denizli Sanat Merkezi'nde gösterime girecek.

Sol Şerit, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Müdürlüğü tarafından 2015 yılında desteklenen sayılı projelerden biri arasında yer alıyordu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Sol Şerit' Vizyona Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement