Şiddet Mağduru Kadınlar Fbm'de Yeniden Hayata Tutunuyor - Son Dakika
Magazin

Şiddet Mağduru Kadınlar Fbm'de Yeniden Hayata Tutunuyor

Şiddet Mağduru Kadınlar Fbm\'de Yeniden Hayata Tutunuyor

Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya’nın özel bir televizyon kanalında yaptığı programa konuk olan şiddet mağduru kadınlar, Özel FBM Tıp Merkezi’nde yapılan estetik operasyonla yeniden hayata bağlanıyor.

14.11.2015 15:45

Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya'nın özel bir televizyon kanalında yaptığı programa konuk olan şiddet mağduru kadınlar, Özel FBM Tıp Merkezi'nde yapılan estetik operasyonla yeniden hayata bağlanıyor.

Manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, belli nedenlerle çocukken tacize uğramış, su istimal edilmiş kadınların ya da evlilik döneminde şiddete uğramış aynı zamanda aldatılan kadınların özgüvenlerini kaybetmiş ve tekrar kazanmaları için Beyaz TV'de pazar günleri yayınlanan "Deniz Akkaya ile Yeniden Ben" adlı programın çekimleri Samsun'da yapılıyor. Program için belirlenen kadınlar da Özel FBM Tıp Merkezi'nde yapılan çekimlerde Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın ellerine bırakılarak değişime uğruyorlar.

Programın ana sponsoru olduğunu ifade eden Özel FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, "Hastalarımız Deniz Akkaya ile birlikte geliyor. Çekimler Samsun'da yapılıyor. Bu program Samsun için önemli bir program. İlimizin tanıtımı için mükemmel bir organizasyondur. Bu program bir sosyal sorumluluk programıdır. Toplumda bir şekilde hayatın çilesini çekmiş, hayatın yükünü ağır bir şekilde üzerine yaşamış kadınlarımızın hayatlarına bir güzellik katmak ve onları yeniden hayata daha mutlu ve güzel bir şekilde motive ederek katmak amacıyla hazırlanmış bir programdır" dedi.

Samsun'a programının yedi ve sekizinci bölümlerini çekmek için geldiklerini ifade eden manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, "Hayati hocam bizi her geldiğimizde çok güzel ağırlıyor. Biz de kendimizi teslim edeceğimiz doktorlarla çalışıyor olmamız bizim için çok önemli. Samsun'u da bize çok güzel tanıttı. Bizim programımızın amacı herkesin bir yerlerini değiştirmek değil, gerçekten bundan mutluluk duyacak ve ihtiyacı olanlarla çalışmaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Akkaya ve ekibi programlarının çekimleri için kameraların karşısına geçti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Şiddet Mağduru Kadınlar Fbm'de Yeniden Hayata Tutunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement