Sibel Can: Mutlu'nun Ailesinden Tehdit Almıyorum - Son Dakika
Magazin

Sibel Can: Mutlu'nun Ailesinden Tehdit Almıyorum

Sibel Can: Mutlu\'nun Ailesinden Tehdit Almıyorum

Önceki akşam Kıbrıs'ta konser veren ünlü sanatçı, tehdit aldığı yönündeki dedikodulara, "Mutlu'nun ailesinden hiçbir tehdit almıyorum. O benim kızım." dedi.

31.08.2015 09:22  Güncelleme: 10:36

Sibel Can, önceki akşam Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Jüri üyesi olduğu 'Sesi Çok Güzel' yarışma programına katıldığı için erkek arkadaşı tarafından vurulan Mutlu Kaya'nın kendisine yardım etmediği için 'Nefret ediyorum' sözlerine Can, yanıt verdi.

"GAFLET ANINDA AĞZINDAN ÇIKMIŞ"

Mutlu Kaya'nın ailesinden tehdit almadığını söyleyen Can, "İlk ve son kez cevap vermek istiyorum. Mutlu'nun ailesinden hiçbir tehdit almıyorum. Neden alayım ki? O benim kızım. Bir gaflet anında ağzından çıkmış. Benim gönlümü ve kalbimi bilen bilir. Mutlu'yu hâlâ seviyorum ve acil şifalar diliyorum güzel gözlüme." diye konuştu.

Son Dakika Magazin Sibel Can: Mutlu'nun Ailesinden Tehdit Almıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • AGRILi: VALLAHI DE BILAHI DE IKINIZ DE DE BIKTIK YA SU SEHITLERIN KAN DAMLASINA KURBAN OLUN KANSIZLAR AYNI SPOR YORUMCULARI GIBI MECBURMUYIZ HEP AYNI NAKARAT HEP AYI YÜZLER NE BU YA 10 35 Yanıtla
  • 06: Amannn kabak tadı verdi bunlarda. 19 25 Yanıtla
    06: Kızdım burada ki herkese kimse dürüst insanları sevmez olmuş. 3 0 06: Gülen yüz sana çok kizginim 2 0 06: Evli bayan olduğumu soyleyince demedik laf birakmadiniz. 0 1 06: Her zaman mutlu olun eglenin ama karsi taraf hakkinda önyargılı olmayin.Ben gene burada yazarim sonucta yaş siniri veya bekarlik sartida yok.Ayrica ben hicbir zaman burada yüz kizartici bir sey yapmadim yapmamda 39 yasindayim iyiyide kötüyüde biliyorum. 0 0 06: Bir yorum yazdim mı cevaplarda bir suru kisi birbiinizi aradiniz orada ben kimseye cevap yazmadim.kendi kendinize eglendiniz.ben sadece ana yorumu yazdim baskalari benim adima yazdi.hatta baska haberlerin altina bile kendi yazip kendi oynayanlar var. 0 0
  • Abaza: Hoş avrat 42 2 Yanıtla
  • sezgin: ulan sanki kızı sibel can vurdu... 31 4 Yanıtla
  • 99: Eeee kıroya bi yüz verdin şimdide kurtulamıyon korku sardı tabi.... 19 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement