Şevval Sam'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili herkesten gizlediği sarsıcı gerçek - Son Dakika
Magazin

Şevval Sam'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili herkesten gizlediği sarsıcı gerçek

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı. Sam'ın, 2005 yılında Akhisar'da minibüsüyle motosiklet sürücüsü Adem Genbaşı'na çarptığı ve Genbaşı'nın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

24.03.2021 22:57  Güncelleme: 09:24

Yasak Elma dizisinin başrolü Şevval Sam, yıllar önce aldığı minibüsünü yılbaşı öncesi karavana çevirmiş, verdiği bir röportajda karavanının plakasını gizlemeye çalışması ise dikkatleri çekmişti.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE ÇARPMIŞ

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Şevval Sam'ın plakası görünmesin diye yoğun çaba gösterdiği karavanı hakkında sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı. 2005 yılında Aksihar'da bulunan Sam'ın 'prenses' adını taktığı ve yeşile boyattığı karavanıyla Zeytinliova yol kavşağında yeşil ışıkta geçerken ters yönden motosikletiyle gelen Adem Genbaşı'na çarptığı öğrenildi.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞ

Edinilen bilgiye göre korkunç kazada tek gözü görmeyen Genbaşı'nın, kaldırıldığı hastanede geçirdiği ameliyat sonrası yaşamını yitirdiği öğrenilirken, gözlem altında tutulan Şevval Sam'ın ise motosiklet sürücüsünün kazada 8'de 8 kusurlu bulununca serbest kaldığı ortaya çıktı.

Şevval Sam\'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili herkesten gizlediği sarsıcı gerçek

Son Dakika Magazin Şevval Sam'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili herkesten gizlediği sarsıcı gerçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • tuğçe bölük: rahmetli de sollardı yazılırken ki "de" ayrı yazılmalıydı.Gerçi araç arkası yazılarda ne hatalar var ne hatalar. Türkçeci hocalar değil, tabelacılar yazıyor ne beklenebilir ki! Bir de bunun haber olmasının sebebi ne anlamadık. Olabilir yani çarpışmış olabilir. Herkesin başına her şey gelebilir. 11 4 Yanıtla
    ...: ÖLEN ADAMIN ARKASINDAN BU YAZIYI YAZMASINA DEĞİLDE BUNA MI TAKILDN::) 12 0
  • zartingen zart zurt: de ayrı 8 4 Yanıtla
  • tuğçe bölük: yazışma ve imla kuralları çok önemli ve kişinin aynası 0 0 Yanıtla

Advertisement