Seviyor Sevmiyor 20. Bölüm Fragmanında Tufan Geliyor! - Son Dakika
Magazin

Seviyor Sevmiyor 20. Bölüm Fragmanında Tufan Geliyor!

Seviyor Sevmiyor 20. bölüm fragmanı yayınlandı. 20. bölüm fragmanında fırtına tufana dönüşecek! Seviyor Sevmiyor 19. bölümde ne oldu ve 20. bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

22.11.2016 13:33  Güncelleme: 13:35

Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Yiğit Kirazcı, Gonca Sarıyıldız, Sevil Uyar gibi genç isimlerle iyi bir ivme yakalayan Seviyor Sevmiyor dizisi 20. bölümünden ilk görüntüler geldi! Pazar akşamı yayınlanan Seviyor Sevmiyor 19. bölümünden sonra, 20. bölümün ilk detayları ortaya çıktı.

SEVİYOR SEVMİYOR 19.BÖLÜMDE NE OLDU?

Yiğit, Deniz'i elde etmek için harekete geçti. İşi bahane ederek onunla uzun zamanlar geçirmeye başlar. Paralelde Denizi göremeyen Tuna da hayal kırıklığı yaşamaktadır. İrem meseleyi kökünden çözmeye karar verir. Neşe'nin yardımıyla bütün olan biteni Yiğit'e anlattığı bir video hazırlar. Neşe cd'yi Yiğit'e verir. İrem Tuna için de bir çözüm bulur ve Deniz'in Tuna hakkında söylediklerini kayda alır. Bu kayıtta Deniz "sanırım Tuna'yla birlikte olarak hata yaptım" demektedir. İrem kaydı Tuna'ya dinletir. Tuna dönüşsüz bir yola girer.

SEVİYOR SEVMİYOR 20.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Yiğit aldığı CD ile adeta çılgına dönüyor. Bir önceki bölüm başlayan fırtına devam ediyor. İrem, yaşadıklarının intikamı peşinde. Fırtınayı adeta bir tufana çevirecek. Yiğit ise Deniz'e itiraflarda bulunuyor.

Seviyor Sevmiyor pazar akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

Seviyor Sevmiyor 20. Bölüm Fragmanında Tufan Geliyor!

Son Dakika Magazin Seviyor Sevmiyor 20. Bölüm Fragmanında Tufan Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement