Sevgililer Günü'nü Nasıl Geçirdiler? - Son Dakika
Magazin

Sevgililer Günü'nü Nasıl Geçirdiler?

Sevgililer Günü\'nü Nasıl Geçirdiler?

Ünlülerin kimisi 14 Şubat'ı sahnede, kimisi de sevgilileriyle baş başa yemek yiyerek kutladı. İşte Sevgililer Günü'nde kim, kiminle, neredeydi?.

17.02.2013 06:02

MODELİ BÖYLE HAMİLE DEĞİLİM

Ebru Gündeş, Günay'da sevilen şarkılarını sevgililer için söyledi. Sahneye Alexander McQueen imzalı bir kıyafetle çıkan Ebru Gündeş, "Hep bol kıyafetler giyiyorsunuz, hamile misiniz?" sorusuna "Elbisenin modeli böyle, öyle bir şey olsa haberiniz olur" dedi.

BÜYÜK BULUŞMA

Boşanma davaları devam eden İvana- Yurdal Sert çifti; dostlarının ısrarı ile Nişantaşı'ndaki Biber'de buluştu. Üç saat birlikte vakit geçiren çiftin dans ettikleri de öğrenildi.

BESEN ONLARI EVLENDİRİR!

Ümit Besen'in Cahide'deki gecesine 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mehmet'i Gürbey İleri ile sevgilisi Ezgi Eyüpoğlu da katıldı. Kulise giden çifti görenler "Besen onları nikah masasına oturtur" diye espri yaptı.

ROMANTİK YEMEK

Kerem Gögüş- Wilma Elles çifti romantik bir yemek yedikten sonra Supper Club'ta eğlendi. Göğüş, sevgilisinin etrafına korumalarla etten duvar ördürdü.

YİNE AYNI HAREKET

Okan Bayülgen, eşi Şirin Ediger ile Aşşk Cafe'deydi. Bayülgen görüntülenince; klasik hareketini yaparak "Yarın 'Yine terbiyesizlik yaptı, sonra bir şey olmamış gibi davrandı' yazacaksınız" diyerek haberini kendisi yazmış oldu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sevgililer Günü'nü Nasıl Geçirdiler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement