Senem Kuyucukoğlu: Podyumlara Dönmek İstiyorum - Son Dakika
Magazin

Senem Kuyucukoğlu: Podyumlara Dönmek İstiyorum

Senem Kuyucukoğlu: Podyumlara Dönmek İstiyorum

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Senem Kuyucuoğlu 'podyumlara dönmek istiyorum' dedi.

22.05.2014 14:24  Güncelleme: 14:18

Uyuşturucu tedavisi gören Senem Kuyucuoğlu "Çalışmaya başlamayı istiyorum; bunun için ne gerekirse yapacağım. Podyumlara dönmek istiyorum. Ama podyum olmazsa da ne iş olsa yaparım. Şu an yeni doğmuş bir bebek gibiyim ve çok mutluyum." dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Senem Kuyucuoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Psikolojik tedavi görüyorum, tedavim yarın sona eriyor. İlk başta tedavi olmak istemedim ama daha sonra kendimle barışık olduğumu gördüm ve tedavi olmaya karar verdim.Yarın taburcu oluyorum."

"PODYUMLARA DÖNMEK İSTİYORUM"

Çalışmaya başlamayı istiyorum; bunun için ne gerekirse yapacağım. Podyumlara dönmek istiyorum. Ama podyum olmazsa da ne iş olsa yaparım. Şu an yeni doğmuş bir bebek gibiyim ve çok mutluyum. Yarın hastaneden çıkar çıkmaz ilk yapacağım şey bir sahil kenarına gidip o güzelliği seyretmek olacak. Daha sonra İzmir'e doğru, ailemin diğer fertleriyle birlikte olmak için yola çıkacağım…

"BU SAATTEN SONRA BENİ HİÇBİR ŞEY YIKAMAZ"

Öyle bir dönemden geçtim ki bu saatten sonra beni hiçbir şey yıkamaz. Benim artık hiçbir şey moralimi bozamaz. Biri sorduğu zaman hiçbir şey kullanmadım demek istiyorum. Babamla her gün konuşuyoruz, İzmir'de bekliyor. Babam beni geç bulduğunu ve kaybetmek istemediğini söylüyor. Babama evimizde küçük bir oda olduğunu ve isterlerse annemle yeniden bir araya gelebileceklerini söyledim.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Senem Kuyucukoğlu: Podyumlara Dönmek İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement