Senem Aydın'a konuşan Aslıhan Karalar; Güçlü kalabilen kazanıyor - Son Dakika
Magazin

Senem Aydın'a konuşan Aslıhan Karalar; Güçlü kalabilen kazanıyor

Senem Aydın\'a konuşan Aslıhan Karalar; Güçlü kalabilen kazanıyor

Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçildikten sonra 2017'de Paris'te Best Model Of World tacını giydi. "Hep hayalimdi" dediği modellik yarışmasına katıldıktan sonra da, esas hayaline, oyunculuğa yöneldi.

05.11.2020 11:05  Güncelleme: 11:19

Aslıhan Karalar, ekranın yeni nesil yıldızlarından...

Aslıhan'la geçenlerde Nişantaşı'nda bir aradaydık.

Tescilli güzel, "Tescilli olmak bence bir bütün; eğitimle, dış görünüşle, karakterle... Hepsi bir arada olmalı" diyor, bu sözlerinin hakkını da veriyor. Londra'da King's College'ın Sosyal Bilimler ve İşletme Bölümü'nü bitiren Karalar, şimdi dijital NYU'da medya üzerine master yapıyor.

En son 'Kuruluş Osman'da Burçin Hatun karakterinde izlediğimiz oyuncuya, "Şu sıralar neler yapıyorsun? Yeni projeler var mı?" diye sordum. "Yurt dışından film teklifi aldım, pandemi nedeniyle şimdilik bekliyoruz. Diziler için de görüşmelerim devam ediyor. Oyunculukta iyi bir yere gelip, uluslararası bir platformda rol almak istiyorum. İngilizce ve Fransızca'yı iyi konuştuğum için uluslararası projelere açığım" dedi.

Medya üzerine eğitim alan Aslıhan, ileride yapımcılığın da hayali olduğunu söyledi: "Yapımcılığı deneyimlemek isterim. Oyunculuğu ve işin mutfağı öğrenip, pişmek önemli. Hayallerimden birisi de o."

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Senem Aydın'a konuşan Aslıhan Karalar; Güçlü kalabilen kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement