Şendil: Öpüşmek Bizim İşimiz - Son Dakika
Magazin

Şendil: Öpüşmek Bizim İşimiz

Şendil: Öpüşmek Bizim İşimiz

Dila Hanım dizisinin güzel yıldızı, rol aldığı dizideki öpüşme sahnesini profesyonelliğe bağladı.

29.01.2013 06:03  Güncelleme: 08:17

Güzel oyuncu Hatice Şendil, Dila Hanım dizisinin Adana'daki çekimleri sırasında soğuk yüzünden bronşit olduğunu ve 15 gündür tedavi gördüğünü söyledi.

"BİZ İŞİMİZİ YAPTIK"

Önceki gün Akmerkez'de alışveriş yapan Şendil, dizide Erkan Petekkaya ile öpüşme sahneleri içinse şöyle konuştu: "Öpüşme sahnesinde biz işimizi yaptık, ne yapalım!"

KÖTÜ YOL'DAN DA TEKLİF ALMIŞ

Yaz döneminde Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum'un oynadığı Kötü Yol dizisi 13. bölümde erken final yaparak yayından kalkmıştı.

Kötü Yol dizisindeki Nuran karakteri için ilk önce Hatice Şendil'e teklif götürüldüğü fakat güzel yıldızın Karadağlar dizisinden sonra yine bir dönem dizisinde ve aynı tarz bir olde oynamaya sıcak bakmadığı için kabul etmediğini söyledi. Hatice Şendil'in kabul etmediği rol için daha sonra Şükran Ovalı ile anlaşılmıştı.

DİZİYE ÇOK İDDİALI BAŞLAMIŞTI

Dizi yayınlanmaya başlamadan önce bazı iddialı röportajlar veren Hatice Şendil, aksiyonun sadece erkek işi olmadığını kanıtlayacağını söylemişti. İşte Şendil'in o sözleri:

"Bizim dizilerimizde genellikle drama oynayan kadın oyuncular birinin ardından ağlayarak, cam kenarında gözyaşı dökerek ya da tam tersi dişiliğini ve cazibesini kullanarak işleri çözüyor. Oysa Dila çok farklı. Çok iyi ata biniyor, inanılmaz sert ara ba kullanıyor, sila hıda yanından ayırmıyor. Her türlü aksiyon sahnesinde Dila 'yı görebiliriz. O nedenle bu rolle Türkiye'de aksiyonun erkek işi olmadığını göreceğiz."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Şendil: Öpüşmek Bizim İşimiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement