Selülitle Başları Dertte - Son Dakika
Magazin

Selülitle Başları Dertte

Selülitle Başları Dertte

Haftanın neredeyse her günü özel antrenör eşliğinde spor yapan, beslenmelerine ve düzenli masaj yaptırmaya özen gösteren dünyaca ünlü yıldızlarının bile....

18.04.2013 06:03  Güncelleme: 08:28

JENNIFER LOPEZ

Kariyerine bir dansçı olarak başlayan ve sporsuz bir gün bile geçirmeyen iki çocuk annesi Jennifer Lopez de selülit sorunu yaşayan ünlülerden biri. 43 yaşındaki ünlü şarkıcı, bacaklarındaki selülitlere rağmen mini şort ve etek giymekten asla vazgeçmeyeceğini söylüyor.

ALESSANDRA AMBROSIO

'Victoria's Secret' mankenlerinden 31 yaşındaki Alessandra Ambrosio, fiziğiyle herkesi kendisine hayran bırakıyor. Her gün düzenli olarak spor yapan ve bol su tüketmeye dikkat eden Ambrosio, tüm bunlara rağmen selülitli bacaklara sahip.

RIHANNA

Pop dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Rihanna, seksi şovları ve iddialı fiziğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip. Ancak 24 yaşındaki güzel şarkıcı, düzenli spor çalışma yapmasına rağmen selülitleriyle sorun yaşıyor.

HAYDEN PANETTIERE

Oyuncu Hayden Panettiere, sportif ve iddialı bir vücuda sahip. Ancak yaptığı sporların; selülitleriyle başa çıkmasına yardımcı olmadığını söylüyor.

JENNIFER LAWRENCE

Oyuncu Jennifer Lawrence sağlıklı ve sportif vücut hatlarıyla beğeni topluyor. Ancak henüz 22 yaşında olan ünlü oyuncu bile selülit sorunu yaşıyor. Düzenli olarak spor yapan ve masaj salonlarından çıkmayan Lawrence, selülitten kurtulamadığını söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Selülitle Başları Dertte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement