'Savcı' Dünyaca Ünlü Oyuncularla Aynı Filmde! - Son Dakika
Magazin

'Savcı' Dünyaca Ünlü Oyuncularla Aynı Filmde!

\'Savcı\' Dünyaca Ünlü Oyuncularla Aynı Filmde!

15 Haziran'da vizyona girecek olan 'Will-Babam İçin' adlı filmde; 'Behzat Ç.

25.05.2012 06:03

Dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı, Galata Film'in 12 milyon dolara mal ettiği 'Will-Babam İçin'; 15 Haziran'da Türkiye'de gösterime giriyor. 'Türk sermayeli ilk yabancı film' olarak anılan yapımda; 'Behzat Ç.' adlı dizide 'Savcı Esra'yı canlandıran ünlü oyuncu Canan Ergüder de oynuyor. Ergüder; BAFTA ödüllü Bob Hoskins, Emmy ödüllü Ellen Perry ve Altın Küre adayı Damien Lewis'le birlikte rol alıyor. Ergüder'in ismi ve resmi de filmin afişinde yer alıyor.

FARKLI BİR DENEYİM OLDU

Güzel oyuncu 'Will-Babam İçin'de, mayın patlaması sonucu oğlunu kaybeden Bosnalı anne 'Mina Bilic'i canlandırıyor. Ergüder, bu rolün kendisi için çok farklı bir tecrübe olduğunu söylüyor. 2005'te geçen film; Perry Eggleton'ın canlandırdığı 11 yaşındaki Liverpool taraftarı 'Will'in öyküsünü konu ediyor. 'Will', yaşadığı yetiştirme yurdundan kaçarak İstanbul'da oynanan Milan- Liverpool maçına gidiyor. Filmin yapımcıları Taha Altaylı ve Muharrem Gülmez; "Bu film, sinemalarımızda gösterilmeye başladığı zaman; umarız Türk sinema seyircisi de bizim kadar mutlu ve gururlu olur" diyor. Altaylı, konusu İstanbul'da geçen bir filmin yapımcısı olmanın kendileri için büyük anlam taşıdığını sözlerine ekliyor.

İSTANBUL'DA TATİL YAPMAK İSTİYORUM!

2005'te İstanbul'da gerçekleşen Milan-Liverpool maçını izlemeye gelen küçük bir çocuğun öyküsünü anlatan filmde; İstanbul'un tarihi yerleri de ön plana çıkıyor. Filmin çekimleri için geçen yıl İstanbul'da bulunan çocuk oyuncu Peryy Eggleton "Türkiye'yi sevdim. Tatil için tekrar gitmek istiyorum" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Savcı' Dünyaca Ünlü Oyuncularla Aynı Filmde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement