Savaşçı 70. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Kılıç Timi Kıskaçta! (Savaşçı Yeni Bölüm Özeti) - Son Dakika
Magazin

Savaşçı 70. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Kılıç Timi Kıskaçta! (Savaşçı Yeni Bölüm Özeti)

Savaşçı 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'nin severek izlenen dizisi Savaşçı son bölümde Tim, Elsa'nın kurduğu pusuda kısılı kalmıştı. Fragmanda İlyas'ın vurulması şehit mi oluyor dedirtirken Albay'ın kardeşi Murat da ölümle buruna buruna gelir. İşte Savaşçı 70. yeni bölüm fragmanı...

12.04.2019 12:30  Güncelleme: 12:34

Savaşçı 70. yeni bölüm fragmanı Fox TV tarafından izleyicilerle paylaşıldı. Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu'nun başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde Kılıç Timi, ateş çemberinde kalmıştı. Karargahtan yardım gelemediği, ekibin sıkacak kurşununun kalmadığı anda Elsa'nın son kozu onları iyice köşeye sıkıştırmıştı.

Savaşçı yeni bölüm fragmanında İlyas'ın vurulduğu sahnede izleyiciler acaba şehit mi oluyor diye düşünmeye başladılar. Diğer yandan Albay'ın kardeşi Murat ölümün eşiğinde. Murat, kendisini boğmaya çalışan adamdan kurtarabilecek mi? Kılıç Tim'i nasıl kurtulacak? Savaşçı 70. yeni bölümü 14 Nisan Pazar Fox TV'de!

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaşçı yeni bölümde, Astsubay Bayram komutasındaki Kılıç Timi, Lazar ve adamları tarafından pusuya düşürülmüştür. Kılıç Timi bombanın infilak etmesiyle savrulan İlyas'ın şehit mi oldu gerilimini yaşarken, aynı zaman da Kağan ve Haydar komutanlarını kurtarmak için teröristleri bir an önce püskürtmek zorundadır...

Diğer tarafta ise Elsa ve Melik'in farklı bir saldırı yöntemiyle karşı karşıya kalan Kağan, Yörük Haydar ve Kıbrıslı Batur'un pes etmeye niyeti yoktur. Ancak son anda gelişen beklenmedik bir durum Elsa ve Melik kadar Kağan ve Haydar'ı da şaşkına uğratacaktır. Olayların seyri bir anda değişirken, Albay Kopuz gerilimin gittikçe yükseldiği karargahta, oğlunu dua ederek bekleyen Selver'e iyi bir haber verebilecek midir?

Savaşçı 70. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Kılıç Timi Kıskaçta! (Savaşçı Yeni Bölüm Özeti)

Son Dakika Magazin Savaşçı 70. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Kılıç Timi Kıskaçta! (Savaşçı Yeni Bölüm Özeti) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement