Sansür göndermesi - Son Dakika
Magazin

Sansür göndermesi

Sansür göndermesi

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında Gülşen'e sansür uygulandı. Konu hakkında İzzet Yıldızhan'ın menajeri, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte detaylar...

18.01.2022 21:17  Güncelleme: 21:20

Beyaz TV, Gülşen'in sahnedeki görüntülerine sansür uyguladı. Programda 'Çocukların uyanık olduğu bir saatte olduğumuz için görüntüleri veremiyoruz' denildi. İzzet Yıldızhan, son olarak konserlerinde giydikleri kostümlerle ilgili ünlü isimleri eleştirmiş; "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" demişti.

15 Ocak akşamı İstanbul'da bir mekanda sahne alan Gülşen'in giydiği kıyafet gündem olmuştu. Beyaz TV'de yayınlanan Bircan Bali ve Seren Serengil'in sunuculuğunu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programında Gülşen'e sansür uygulandı. Canlı yayında dış ses tarafından "Çocukların uyanık olduğu bir saatte olduğumuz için görüntüleri veremiyoruz" ifadesine yer verildi.

Bu arada konu hakkında İzzet Yıldızhan'ın menajeri Altan Karabulut, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Karabulut, "Solitsim İzzet Yıldızhan'ı bu söyledikleri ile linç edenler yeni mi aklınıza geldi. Programaları çocukların seyerttiğini ne oldu da 360 derece döndünüz?" ifadelerini kullanarak konuya göndermede bulundu.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Sansür göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement