Salman Khan Uzun Çalışma Saatlerini Tecavüze Benzetti - Son Dakika
Magazin

Salman Khan Uzun Çalışma Saatlerini Tecavüze Benzetti

'Bollywood'un kötü çocuğu' olarak anılan ünlü oyuncu Salman Khan, uzun çalışma saatlerini tecavüzle bir tuttu. Bu benzetme, tecavüz vakalarının önüne geçmeye çalışan Hintlilerin tepkisini çekti.

22.06.2016 16:38  Güncelleme: 16:41

Bir güreşçiyi konu alan yeni filmi 'Sultan'la ilgili konuşan Salman Khan, "Filmi çekerken 6 saat boyunca, çok fazla şey kaldırıyor ve itiyorum. Benim için zordu çünkü aynı 120 kg'lık adamı 10 kere 10 farklı açıdan kaldırmam gerekiyordu. Çekimler bitip ringden çıkarken tecavüze uğramış bir kadın gibi hissediyordum. Düz yürüyemiyordum" ifadelerini kullandı.

KADINLARI ALKOLE EŞLİK EDEN YARDIMCILAR DİYE TANIMLADI

Türkiye'nin Indian Express gazetesinden aktardığı habere göre; 50 yaşındaki oyuncu ayrıca, kadınları kendisine sigara, alkol ve kahveyle eşlik eden 'yardımcılar' olarak tanımladı.

SOSYAL MEDYADA PROTESTO EDİLDİ

Toplu tecavüzlerin çok sık yaşandığı ve çeşitli yasalarla bu vakaların önüne geçilmeye çalışıldığı Hindistan'da bu ifadeleriyle büyük tepki çeken Khan, sosyal medyada da protesto edildi. Kullanıcılar #InsensitiveSalman (Düşüncesiz Salman) etiketi altında tepkilerini dile getirdi. Ulusal Kadın komisyonu (NCW) de Salman Khan'dan özür talep etti.

BABASI ÖZÜR DİLEDİ

Beklenen özür, aktörün babası Salim Khan'dan geldi. Oğlu adına özür diley Khan, "Salman'ın söyledikleri yanlış. Ancak kötü niyetli söylemedi" dedi.

Salman Khan Uzun Çalışma Saatlerini Tecavüze Benzetti

Son Dakika Magazin Salman Khan Uzun Çalışma Saatlerini Tecavüze Benzetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement