Sahtecilikle Suçlanan Mahmut Tuncer'in Kızı Gizem'in İfadesi Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Sahtecilikle Suçlanan Mahmut Tuncer'in Kızı Gizem'in İfadesi Ortaya Çıktı

Motosiklet sürücüsüne çarpıp daha sonrasında da sahte evrak düzenlediği iddiasıyla 3 yıla kadar hapsi istenen Mahmut Tuncer'in kızı Gizem'in ifadesi ortaya çıktı.

29.09.2017 08:12  Güncelleme: 08:16

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem için sahtecilik suçundan 3 yıla kadar hapis istenmişti. Gizem Tuncer, kazayla ilgili "O benim arabama çarptı, onu hastaneye bile götürdüm." diyerek kendini savundu.

"BENDEN PARA İSTEDİ"

Gizem Tuncer, savcılığa verdiği ifadesinde, "Motosiklet sürücüsü benim aracıma çarptı. Onu hastaneye götürdüm. Hem hastane hem de motosikletinin masraflarını karşılama sözü verdim. Kaza tutanağı düzenleyip evine bıraktım. Buna rağmen benden 5600 lira istedi, kendisinden şikâyetçiyim" dedi. İddialarla ilgili aradığımız Tuncer, telefonlara yanıt vermedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

İstanbul Şişli Halaskargazi Caddesi'nde 3 Mart 2017'de saat 22.40 sıralarında Mahmut Tuncer'in popçu kızı Gizem Tuncer, "U" dönüşü yasağı bulunan yerden dönerken motosikletle Merhaz Elçi'ye çarptı. Yaralanan Elçi ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik polisi ve hastane polisi yaralının ifadesini almadı. Hastaneye 3 arkadaşıyla giden Gizem Tuncer, Elçi'nin motosikletinin zararını sigortayı bozmamak için haricen karşılayacağını belirtti. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne açılan davanın iddianamesi ve savcılığa verilen şikâyet dilekçesindeki iddiaya göre, tedavisinin ardından Elçi, 50 TL eksper ücreti ödediğini Gizem Tuncer'e bildirdi.


Sahtecilikle Suçlanan Mahmut Tuncer\'in Kızı Gizem\'in İfadesi Ortaya Çıktı

Son Dakika Magazin Sahtecilikle Suçlanan Mahmut Tuncer'in Kızı Gizem'in İfadesi Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement