Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli? - Son Dakika
Magazin

Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?

Oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı için "Pireye kızıp yorgan yakmayalım" diyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a "Madem yorgan pireli; yorganı pireden neden arındırmıyorsunuz? Neden yorgan hala pireli?" sözleriyle seslendi.

16.04.2023 10:27  Güncelleme: 10:40

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 4. gününde Ahbap derneğine çadır sattığı ortaya çıkan ve tepkilerin odağına yerleşen Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınık ile komedyen Şahan Gökbakar arasındaki tartışma yeniden alevlendi.

"PİRE İÇİN YORGAN YAKMAYALIM"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı bir programda, "Kızılay Başkanı'nın o koltukta oturuyor olması sizin içinize siniyor mu?" sorusuna, "Böyle bir dönemde çadır satılmaz. Bu bir hataydı. Kızılay hepimizin kurumu, bizden önce de vardı, bizden sonra da devam edecek. Buna böyle bakmalıyız. Pireye kızıp yorgan yakmayalım" cevabını verdi.

Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?

"YORGANI NEDEN PİREDEN ARINDIRMIYORSUNUZ?"

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın istifa etmesini defalarca dile getiren oyuncu Şahan Gökbakar, Kalın'ın yorumunu görünce dayanamadı. Sosyal medyada paylaşılan sözlerin altına ünlü oyuncu "Bu çadır satan Kızılay Başkanı Kerem'den herkes rahatsız. Ak Partili yöneticiler açık açık söylüyor. Hep aynı cümle, 'Pire için yorgan yakmayalım'. Burada soru şu; Madem yorgan pireli; yorganı neden pireden neden arındırmıyorsunuz? Neden yorgan hala pireli? Yarışmayan pire yenilemez mi?" yorumunu yaptı.

Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?
Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?
Şahan Gökbakar\'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın\'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?

Son Dakika Magazin Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • M. Ramazan Irmak: Sen pembe donunla filim çek devlet yönetme işini başkaları yapıyor Şahan mışş 129 325 Yanıtla
  • mehmet yalı: Şahan sen Recep ivedik mi ceviriyorsun ne yapiyorsan yap.Haddini asan konulara girme 68 185 Yanıtla
    Mehmet Çam: Had neresi? Sen vatandaş olabildim mi? Kızılay çadır satmaz dağıtır. 66 23
  • Ferdi dayfur: iki tane oy için kızılayın şerefini iki paralık ettiniz ,Şahan fazla burnunu sokuyor meseleye,imamın faizli paraya bonus aldık demesi , ibbyi borç batağına sokması kadar kötü bir durum değil bu durum çok şükür açıkta kalan kimse yok, millet şehirleri terk etmiş,yer yarılmış çadır muahbbeti profoganda malzemesi haline dönüştürülmüşler 63 149 Yanıtla
  • necdet erden: 1- şahan çok haklı, nedenine gelince bu insanın sözü milyonlarca insana ulaşma kabiliyetine sahip. 2-kızılay başkanı an itibari ile istifa etmeyerek, üstesine iktidar tarafından da desteklenince halkın büyük bir bölümün de haklı olarak tepki oluşuyor ve bu tepki belki de bazı insanların yaşamına da malolabilir. 3-kızılay başkanı hemen istifa etmeli. etmeli ki millet kızılaya tekrar güvenebilsin. 161 39 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu: Eve misafir davet ediyorsun ve yatacağı yerin pire kaynadigini söylemek çözüm değil... Yorganı kurtarma pireyi ilaçla yok etmekle sağlanır ve yatacak olan insanda huzurlu olur. Kısaca Kızılay eskisi gibi olmak için güven tazelemeli. 173 24 Yanıtla
  • O ,T: Hayvan filmleri iş yapmıyor artık, osurmaların iş yapmıyor 23 67 Yanıtla
  • nazım arat: Sanatçı ve soytarı arasındaki farkı daha iyi ayirabiliyorum artık. 1 1 Yanıtla

Advertisement