Şahan Gökbakar Bebeği İçin 3 Milyon Dolara Ev Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Şahan Gökbakar Bebeği İçin 3 Milyon Dolara Ev Aldı

Şahan Gökbakar Bebeği İçin 3 Milyon Dolara Ev Aldı
30.05.2015 09:40  Güncelleme: 09:44

4 aylık hamile olan Selin Ortaçlı ile evlenen ünlü komedyen, doğacak bebeği için 3 milyon dolara ev aldı.

Şahan Gökbakar, sevgilisi Selin Ortaçlı ile geçtiğimiz günlerde Prag'ta gizlice evlenmişti. Yurt dışında balayı yapan çift, bir yandan da bebek hazırlığına başladı. Gökbakar, 4 aylık hamile olan eşinin doğumdan sonra rahat etmesi için ev aldı.

3 MİLYON DOLAR ÖDEDİ

Gökbakar, evi 3 milyon dolara Şeyhmus Tatlıcı'dan aldı. Tatlıcı'nın içine disko yaptırdığı villa, basına daha önce haber olmuştu. Villada tadilat başlatan ünlü komedyen, böylece aynı sitede oturan ünlü isimlerle komşu oldu.

TÜM KOMŞULARI ÜNLÜ

Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı, yeni evlerinde Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Engin Altan Düzyatan, Mustafa Sandal, Ralf Tezman ve işadamı Murat Tarman gibi isimlere komşu olacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Şahan Gökbakar Bebeği İçin 3 Milyon Dolara Ev Aldı - Son Dakika


Advertisement