Pınar Aylin Aşka Geldi - Son Dakika
Magazin

Pınar Aylin Aşka Geldi

Pınar Aylin Aşka Geldi

Uzun süredir birlikte olan Pınar Aylin ile işadamı sevgilisi, Cahide'de felekten bir gece çaldı.

11.10.2012 12:03  Güncelleme: 14:14

Uzun süredir birlikte olan Pınar Aylin ile işadamı sevgilisi Süleyman Bey, Cahide'de felekten bir gece çaldı. Romantik dakikalar yaşayan ünlü çift, flaşlar patlayınca iyice aşka geldi.

Pınar Aylin, soyadını sakladığı Süleyman Bey'e eğilip gülücükler saçtı. İşadamı da, ünlü popçunun bu jestine duyarsız kalmayıp Pınar Aylin'i öpücüklere boğdu. Romantik anlar da objektiflere böyle yansıdı.

İKİNCİ EL AŞKINI 3 YIL ÖNCE BULDU

Daha önceki bir röportajında İkinci el erkek arayan Pınar Aylin, 3 yıl önce aradığı mutluluğu bulmuştu.

Pınar Aylin'in ikinci el mutluluğu! Sekiz yıl evli kaldığı Mert Tokatlıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanan ünlü popçu Pınar Aylin, açıklamalarıyla gündeme damga vurmuştu.

Yeni bir ilişkide adam gibi bir adam aradığını belirten Aylin'in, "Benim dengim 40 yaş grubudur. E o yaştaki adam gibi adamların çoğu da evli. Artık ikinci el erkekleri bekliyoruz" sözleri o günlerde çok konuşulmuştu.

ADINI SIR GİBİ SAKLAMIŞTI

Pınar Aylin, aylarca sır gibi sakladığı İzmirli işadamı sevgilisinin adını geçtiğimiz aylarda Süleyman olarak açıklamıştı.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİKLERİNDE GÖZLERİ PARLIYORDU

Aylin ve Süleyman Bey önceki gün İstinye Park'ta alışverişe çıktı. Mağazaları gezen ikilinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Pınar Aylin Aşka Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement