Partide Moda, Müzik ve Eğlence Buluştu - Son Dakika
Magazin

Partide Moda, Müzik ve Eğlence Buluştu

Partide Moda, Müzik ve Eğlence Buluştu

Lidyana.com'un sponsorluğunda gerçekleşen partide moda, müzik ve eğlence buluştu!

17.04.2013 15:06  Güncelleme: 15:51

Billionaire Club'da gerçekleşen Sibel Arna'nın ev sahipliğini yaptığı partide moda, müzik ve eğlence bir aradaydı. Yeniliklere açık herkesin en çok tercih ettiği alışveriş sitesi Lidyana.com sponsorluğundaki muhteşem partiye birbirinden şık ünlüler ve cemiyet hayatının ileri gelen isimleri katıldı!

Modayı bir keşif olarak gören, yeniliklere açık herkesin en çok tercih ettiği alışveriş sitelerinden Lidyana.com, moda yazarı Sibel Arna'nın ev sahipliğini yaptığı eğlenceli partiye sponsor oldu. Billionare Club'da gerçekleşen eğlenceli parti 12 Nisan Cuma gecesine damgasını vurdu! Takıdan aksesuara, tişörtden ve parfüme kadar geniş bir yelpaze sunan Lidyana.com sponsorluğundaki gecenin ev sahipliğini popüler moda yazarı Sibel Arna üstlendi. İstanbul'da bu sezon gerçekleştirilen son partilerinden birini düzenleyen Billionare Club'daki partiye ünlü isimlerin ve cemiyet hayatının yoğun ilgi ve katılımı oldu. Aras Bulut İynemli, Cansu Canduran, Gülcan Aslan, Lerzan Mutlu, Oğuz Kayhan, Serhat Teoman, Önder Bekensir, Umut Eker, Tolga Tatari, Hakan Baş gibi isimler şıklıklarıyla göz doldurdu.

Sabahın ilk ışıklarına dek süren gecede müzik severler Perküsyonist Tarık Tekeli ve DJ Tolga Saka'nın muhteşem performanslarıyla eğlencenin doruklarına ulaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Partide Moda, Müzik ve Eğlence Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement