Pantolonumu Tutuyordu! - Son Dakika
Magazin

Pantolonumu Tutuyordu!

Pantolonumu Tutuyordu!

Eşini eve gönderdikten sonra genç bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenen Tolga Karel, konuyla ilgili açıklama yaptı.

07.02.2012 06:03  Güncelleme: 10:12

Tolga Karel magazincilerin görüntülemiş olduğu bir kare hakkında bir basın açıklaması yaptı.

"Yanımdaki kişi, eşimle ortak arkadaşımız Gülşah'tı. Bana da, düşen pantolonumu tutmak için sarıldı" diyen Karel, sözlerine şöyle devam etti: "Baba olmaya hazırlanıyorum ve asla eşimi aldatmadım. Yine de beni tanıyan ve seven herkesten özür diliyor, bir daha bu tür hatalar yapmayacağıma söz veriyorum."

Söz konusu görüntülerde, eşi Günay Musayeva'yla gezmeye çıkan Tolga Karel, eşini eve gönderdikten sonra genç bir kadınla sarmaş dolaş kaydedilmişti.

Çift, geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye çıkmış, gecenin devamında Musayeva taksiyle eve dönmüş, Karel ise yanındaki genç kızla samimi bir şekilde görüntülenmişti.

Genç kızla samimi bir şekildeyken eşofmanı düşen Karel'in medyada yer alan görüntüleri, Musayeva'yı çok üzmüştü. Üç ay sonra doğum yapacak olan Musayeva', "Haber çıktığı akşam sancım tuttu ve hastaneye gittim. Eve ertesi gün öğle saatlerinde döndüm" demişti.

O gece yaşananlar için "rezalet" diyen Musayeva, eşinin özür dilediğini ve onu affettiğini açıkladı: "O gece bir erkek arkadaşımız ve onun kız arkadaşıyla birlikte dışarı çıkmıştık. Rezalet bir gece oldu. Kocam daha sonra benden af diledi. Benim burada ondan başka kimsem yok. Karnımda da bebeğini taşıyorum. Son kez onu affettim. Çocuğum babasız büyümesin diye bu fedakârlığı yapmak zorundaydım. Başka çarem var mı?" Günay Musayeva, olayı Azerbaycan'daki ailesinden gizlemeye çalıştığını da sözlerine ekledi:

"Ailemin haberi yok, iyi ki de yok. Bilseler hiç iyi şeyler olmaz. Şimdi Azerbaycan'daki haberleri kaldırmaya çalışıyorum. Orada da çarşaf çarşaf haberler çıktı maalesef."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Pantolonumu Tutuyordu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement