Oyunumuzda Müstehcen Sahne Hiç Yok! - Son Dakika
Magazin

Oyunumuzda Müstehcen Sahne Hiç Yok!

Oyunumuzda Müstehcen Sahne Hiç Yok!

'Yatak Odası Diyalogları' isimli oyunda karı-kocayı canlandıran Sedef Avcı ve Bülent Ülgen, "İzleyiciye müstehcenliği göstermeyeceğiz" dedi.

21.02.2013 06:03  Güncelleme: 09:22

Birol Güven'in aynı adlı kitabından uyarlanan 'Yatak Odası Diyalogları' isimli oyun, tiyatroseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Ekranların sevilen isimleri Sedef Avcı ve Levent Ülgen'in başrolde olduğu oyun, yarın Kozzy Alışveriş Merkezi'ndeki galayla perdelerini açacak. Galip Erdal'ın yönettiği, SAKM'nin sahneye koyduğu oyunun basın toplantısı ise önceki gün Profilo Kültür Merkezi'nde yapıldı.

TOKAMI HEP YERE ATARIM

Oyunda karı-kocayı canlandıran Ülgen ve Avcı, "Oyunun adı 'Yatak Odası Diyalogları' ama izleyiciye yatak odasındaki müstehcen durumları göstermeyeceğiz" diyerek oyunda sevişme ve öpüşme sahnelerinin olmadığının altını çizdi. İlk kez bir tiyatro oyununda oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Avcı, "Oyundaki her şey gerçek... Ben de evde sürekli tokalarımı bir yere atarım ve eşim Kıvanç (Kasabalı) bundan nefret eder" diye konuştu. Beş yıl aradan sonra sahneye dönen Ülgen de şunları söyledi: "Çiftler arasındaki iletişimsizliği anlatacağız. Oyunu izleyen çiftler birbirini dürterek, 'Bak seni anlatıyor' diyecekler."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Oyunumuzda Müstehcen Sahne Hiç Yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement