Oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan Modaya Dair İlginç Açıklamalar - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan Modaya Dair İlginç Açıklamalar

Oyuncu Nurgül Yeşilçay\'dan Modaya Dair İlginç Açıklamalar

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir dergi için fotoğraf çekimine katıldı. Çekici pozları ile dikkat çeken Yeşilçay, moda hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

04.04.2019 15:45

Son günlerin gündemden düşmeyen ismi oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir derginin nisan ayı için kamera karşısına geçti. Moda hakkında konuşan Yeşilçay, dikkat çekici öneriler yaptı.

"NE KADAR RAHATSIZSAK O KADAR GÜZELİZ"

Müstakbel gelin Nurgül Yeşilçay, Necati Kocabıyık'tan aldığı evlilik teklifi ile gündeme gelmişti. Güzel oyuncu, bir dergi için çektirdiği pozlarla görenleri kendine hayran bıraktı. Moda hakkında açıklamalar ve yorumda bulunan Yeşilçay, moda bilgisi ile şaşırttı.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan Modaya Dair İlginç Açıklamalar

Şimdilerde "Gülperi" adlı dizide Gülperi karakterini canlandıran başarılı isim, "Bu sene de geçen senelerde olduğu gibi fırfır ve volan her yerde. Yine flemenko dansçısı gibi dolaşacağız yani. Ekose olmazsa olmaz. Alaçatı masa örtüsü gömlekler her yerde. Hayvan deseni şart. Artık zebra mı olur kaplan mı olur o size kalmış. Fosforlu renkler de giyersek şahane olur. Şuna yüzde 100 inanıyorum ki bir kıyafetin içinde ne kadar rahatsızsak o kadar güzeliz" açıklaması ve önerileri ile moda alanındaki bilgisini kanıtlamış oldu.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan Modaya Dair İlginç Açıklamalar

Son Dakika Magazin Oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan Modaya Dair İlginç Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement