Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili acı detayı açıkladı - Son Dakika
Magazin

Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili acı detayı açıkladı

Oya Başar, 61 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili acı detayı açıkladı. Başar, Ünlüoğlu'nun Yoğun bakıma alındıktan 15 dakika sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

01.10.2019 16:45  Güncelleme: 08:30

Sinema dünyasını yasa boğan haber bugün öğlen saatlerinde geldi. Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu akciğer rahatsızlığına bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlüoğlu'nun ölümü ilgili acı detaysa yakın arkadaşı Oya Başar'dan geldi.

DUYGULARINI PAYLAŞTILAR

Oya Başar ve Oktay Kaynarca, tiyatrodan, sinema perdesine ve televizyon ekranlarına kadar birçok alanda tanınan usta oyuncu 61 yaşında hayatını kaybeden Ünlüoğlu'nun ölümü ile ilgiliduygularını paylaştılar.

Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili acı detayı açıkladı

"15 DAKİKA İÇİNDE HAYATINI KAYBETTİ"

Akşam'ın haberine göre, dünürü ve aynı zamanda rol arkadaşı olan Oya Başar Ünlüoğlu'nun vefatı ile ilgili, "Canım. Canımız. Canım arkadaşım. Çok erken gitti aramızdan. Sürekli görüşüyorduk. Dün akşam görüşemedik sadece. Bugünde vefatını öğrendik. Hastanedeydi. Tedavi görüyordu. Yoğun bakıma alındıktan 15 dakika sonra hayatını kaybetti" dedi.

Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili acı detayı açıkladı
Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili acı detayı açıkladı

"AİLE DOSTUMU KAYBETTİM"

Sesinden çok üzgün olduğu anlaşılan Oktay Kaynarca ise, "Acımız oldukça taze... Bir ağabeyimi, aile dostumu kaybettim. Çok değerli bir ustamızdı.. Başımız sağolsun" dedi.

Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili acı detayı açıkladı

Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu\'nun ölümüyle ilgili acı detayı açıkladı

Son Dakika Magazin Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu'nun ölümüyle ilgili acı detayı açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Fırtına: Allah rahmet eylesin,Işıklar içinde uyusun iyi bir aktördü. 26 16 Yanıtla
    TATANGA54 : Ne ışığı lan denyo adam gibi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun desene labunya ermenimisin İslam dininde ışıklar içinde uyusun diye birşey yok lavuk 44 18 Şir: Sahi sen karanlıkta uyu allah seni karanlıktan çıkarmasın,Allahın rahmeti sana değmesin yarasa gibi 4 17 Sahi: Sende Işıklar içinde uyu ALLAH RAHMET ETMEDİN SANA 6 10 Yer: Işıktan rahatsız olan vampirler var 11 5 fukara: ben ermeniyim ışıklar içinde uyusun sanane lan tatanga 0 1
  • erbaalı : adam gibi adamdı mekanı cennet olsun 34 1 Yanıtla
  • RİZELLİ: Severek izlediğimiz çok iyi bir sanatçıydı Allah gani gani rahmet eylesin 26 0 Yanıtla
  • Vatandaş : Her canlı ölümü tadacaktır. Yaşlısı genci çocuğu hasta sağlıklı zengin fakir makam sahibi amele işçi müslüman Hristiyan Budist satanist hiç fark etmez saati geldi paşa paşa hepimiz bunun tadına bakacağız. Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin ve rahmetiyle muamele etsin inşallah. Allah rahmet eylesin vefat eden oyuncuya 25 0 Yanıtla
  • Sade: Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun 24 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement