Ömer Köroglu, İzmir'de Şiirleriyle Duygu Dolu Anlar Yaşattı - Son Dakika
Magazin

Ömer Köroglu, İzmir'de Şiirleriyle Duygu Dolu Anlar Yaşattı

Ömer Köroglu, İzmir\'de Şiirleriyle Duygu Dolu Anlar Yaşattı

İzmir'in yaz aylarında kurulan gece pazarlarıyla gözde ilçesi Güzelbahçe'de İzmirli sevilen sanatçı Ömer Köroğlu şiir dinletisi düzenledi.

09.09.2013 09:35  Güncelleme: 20:14

İzmir'in yaz aylarında kurulan gece pazarlarıyla gözde ilçesi Güzelbahçe'de İzmirli sevilen sanatçı Ömer Köroğlu şiir dinletisi düzenledi. Organizasyona çok sayıda sanatsever katılırken Köroğlu vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Güzelbahçe'nin Yalı Mahallesi'nde vapur iskelesinin bulunduğu meydanda bulunan Gece Pazarı'nda kurulan alanda şiir dinletisi yapan Radyo Pause'nin başarılı programcısı Ömer Köroğlu, kendisini dinlemeye gelenlere keyifli saatler yaşattı. Gece Pazarında konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İzmir metropolünde denize girilebilecek en yakın sahile sahip olan Güzelbahçe'de halkın ihtiyaçlarına yanıt verecek olan Gece Pazarı'nda her gece farklı etkinlikler yapacağını belirtti. Daha sonra sevilen gitarist Nezih Üçler'in de gitarıyla eşlik ettiği Ömer Köroğlunu CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de dinledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ömer Köroglu, İzmir'de Şiirleriyle Duygu Dolu Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement