Okan Bayülgen: Gay Olduğuma İnanmaya Başladım - Son Dakika
Magazin

Okan Bayülgen: Gay Olduğuma İnanmaya Başladım

Okan Bayülgen: Gay Olduğuma İnanmaya Başladım

Hakkında sürekli gay olduğu yazılan Okan Bayülgen, artık bunlara inanmaya başladığını söyledi.

01.07.2014 14:53  Güncelleme: 15:11

Televizyonların vazgeçilmez ismi Okan Bayülgen ile eşi Şirin'in 6 yıllık evliliklerini sessiz sedasız bitirdikleri iddia edilmişti. Okan Bayülgen, iddialar üzerine oldukça ilginç bir açıklama yaptı. Hakkında sürekli gay olduğu yazılan Okan Bayülgen, artık bunlara inandığını söyledi.

ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI

Sunucu ve komedyen Okan Bayülgen'in eşi Şirin ile olan 6 yıllık evliliğini sessizce bitirdiği söyleniyordu. Hatta Okan Bayülgen'in ayrı bir eve taşındığı ve yeni bir sevgilisi olduğu iddiaları da yerini bulmuştu. Vatan gazetesi yazarı Gülşen Yüksel, bir arkadaşının Okan Bayülgen'i Yunanistan'da bir kadınla birlikte gördüğünü ve fotoğrafladığını yazdı. Yüksel, Okan Bayülgen'i aramış ve iddiaların aslı olup olmadığını sormuş.

"GAY OLDUĞUMA İNANMAYA BAŞLADIM"

Okan Bayülgen, boşandığı konusunda çıkan iddiaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sürekli eşiyle boşandıkları konusunda haber çıkması üzerine Okan Bayülgen "Benimde gay olduğumla ilgili sürekli bir söylendi var ve ben inanmaya başladım" şeklinde konuştu. Okan Bayülgen, bu tür haberlerin umrunda olmadığını fakat sürekli yazılması durumunda bir şekilde çocuğunun kulağına gideceğini ve çok üzüleceğini söyledi. Okan Bayülgen belgelerle konuşulmasını istedi.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Okan Bayülgen: Gay Olduğuma İnanmaya Başladım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • spartaküs: değil misin :) 7 7 Yanıtla
  • fenerbahçem: ha ha ha hayırlı olsun beliydi olacağın 5 5 Yanıtla

Advertisement