Mutluluğu Başkasında Buldular - Son Dakika
Magazin

Mutluluğu Başkasında Buldular

Mutluluğu Başkasında Buldular

Uzun Süreli Bir İlişki ve Evlilik, Bazen Kadınlar İçin Yeterli Olmuyor.

10.06.2013 06:03

PRENSES DIANA

Soylu bir ailenin kızı olan Prenses Diana; görkemli bir törenle evlendiği İngiltere Veliaht Prensi Charles'ı, koruma görevlisi James Hewitt ile aldattı. İkilinin arasındaki aşk bir evlilikle sonuçlanmasa da; Diana, kısa bir süre sonra eşinden boşanma kararı aldı. Diana daha sonra Dodi El Fayed ile ciddi bir ilişki yaşamaya başladı.

LEANN RIMES ŞARKICI

Şarkıcı LeAnn Rimes, dansçısı Dean Sheremet ile mutlu bir evlilik yürütürken, aynı filmde rol aldığı evli aktör Eddie Cibrian ile aşk yaşamaya başladı. İkili, gizli yürüttükleri evliliklerinin basına yansımasının ardından boşanıp sade bir düğünle evlendi.

TORI SPELLING

Hollywood'un en önemli yapımcılarından birinin kızı olan Tori Spelling'in oyuncu Charlie Shanian ile düğünü, modern bir peri masalını andırıyordu. 2004 yılında 1 milyon dolara mal olan düğünün üzerinden iki yıl geçmeden; Spelling, yine bir oyuncu olan Dean McDermott ile aşk yaşamaya başladı. Her ikisi de evli olan Spelling ve McDermott birbirleri için evliliklerini noktadı ve evlendi.

MEG RYAN

Hollywood'un bir dönem en popüler isimlerinden biri olan Meg Ryan ve oyuncu Dennis Quaid evliliğinin asla bitmeyeceği düşünülüyordu. Ancak Meg Ryan 'Yaşam Kanıtı' filminde başrolü paylaştığı Russell Crowe ile ilişki yaşamaya başladı. Ryan, Crowe için ilişkisini bitirse de ikilinin aşkları evlilikle sonuçlanmadı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Mutluluğu Başkasında Buldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement