Mutlu Kaya'yı Vuran Sanık: Uzun Süre Beraber Aynı Evde Kaldık - Son Dakika
Magazin

Mutlu Kaya'yı Vuran Sanık: Uzun Süre Beraber Aynı Evde Kaldık

Mutlu Kaya'yı silahla vurarak ağır yaralayan Veysi Ercan, "Mutlu daha önce uzun süre benim evimde kaldı. Bazen beraber otelde kaldık. Neden kaçırmak isteyeyim?" dedi.

25.03.2016 09:33

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde 19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı silahla vurarak ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan eski erkek arkadaşı 26 yaşındaki Veysi Ercan, Mutlu Kaya'nın ailesinin kendisinden başlık parası istediğini ileri sürdü.

DURUŞMAYA AİLE BİREYLERİ KATILDI

Özel bir televizyon kanalında ses yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde 18 Mayıs günü uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın erkek arkadaşı Veysi Ercan'ın 'Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılamasına devam edildi. Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Veysi Ercan ve Mutlu Kaya'nın aile bireyleri katıldı.

"ONLAR BENDEN BAŞLIK PARASI İSTEDİ"

Duruşmada Mutlu Kaya'nın ailesinin bir önceki celse dile getirdiği 'Veysi bizden para istiyordu' iddiaları üzerine Veysi Ercan, şunları söyledi: "Mutlu'nun ailesinden para istediğim iddiaları tamamen yalandır. Hatta onlar benden başlık parası istiyordu. Mutlu ve ailesine değişik zamanlarda para yardımım oluyordu. Para istemem mümkün değildir. Mutlu'yu kaçıracağım iddiaları doğru değildir. Mutlu daha önce uzun süre benim evimde kaldı. Bazen beraber otelde kaldığımız da olmuştur. Bu kadar samimi olduğum birini kaçırmam mümkün değildir."

"SANIK MUTLU'YU BİLİNÇLİ OLARAK ÖLDÜRMEK İSTEMİŞTİR"

Savcı, sanığın tutukluluk halinin devamını istedi. Mutlu Kaya'nın ailesinin avukatı Hatice Demir ise sanığın daha önceden müvekkillerini tehdit ettiğini belirterek, "Mutlu Kaya sanıktan çekindiği için görüşmüştür. Sanık bilinçli olarak Mutlu'yu öldürmek istemiştir" dedi.

Sanık Veysi Ercan'ın avukatı Serdar Teke ise alınan raporlarda mağdur ve sanığın bir çok kez telefonla mesajlaştıklarının tespit edildiğini belirterek, "Sanığın mağduru kaçırması söz konusu değil. Sanık rastgele ateş etmiştir. Müvekkilin tahliyesini talep ediyoruz" dedi.

Mahkeme sanık Veysi Ercan'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Mutlu Kaya\'yı Vuran Sanık: Uzun Süre Beraber Aynı Evde Kaldık
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Mutlu Kaya'yı Vuran Sanık: Uzun Süre Beraber Aynı Evde Kaldık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Seda_42: Mutlu hnm cokta masum değilmiş demekki 17 21 Yanıtla
  • ıspartalı: Oynamasaydı çocukla bunu bayanların çoğu yapiyo 18 18 Yanıtla
  • Ace: Mutlu, baya baya mutluymus demek onceden. 15 5 Yanıtla
  • ÖZGÜR: 1 DEFADAN BİŞE OLMAZ CANIM 15 3 Yanıtla
  • vay vay: rastgele ates etmıs ve karsısındakının beynını dagıtmıstır. Bu sebeple tahliye talep edıyoruz.Vay vay mantıga bak. 17 1 Yanıtla
    vay vay: bu yoruma olumlu ve olumsuz oylar %50 normal bence:) 0 2
  • Met: Batı yaşam tarzı.chphdp zihniyeti.zaten gezmiş tozmuş, yatmış kalkmış, ne diye vurursun??? 4 13 Yanıtla
  • Olay bu: Cok vermiş kalkinca birakmis çocuğu 7 8 Yanıtla
  • ALBATROS: ULEN DUDDURU NE OLURSA OLSUN BIR BAYANI TARAMISSIN VE OLDURMUSSUN BUNUN SOYLESI BOYLESIMI OLUR SENMI VERDIN CANINI AMA ASIL TIYATRO BU ANDAVALI BU SAVUNMAYLA KARAR VERECEK HAKIM INSALLAH IYINIYETINDEN DOLAYI OLAY ANINDA MAKTUL SANIGI TAHRIK ETMEKTEN DOLAYI VE OLAY ANINDA SILAHIN KENDI KENDINE ATES ALMASI YADA KAZARA PATLAMASINDAN DOLAYI COK CUZI BIR CEZA YADA SERBEST BRAKILIP YARGILANMASINA AMMA NE OLUR HAABIR ERKEK OLARAK HIC BIR ZAMAN BAYANLARIN YERINDE DAHI OLMAK ISTEMEM PISI PISINE MEFTA OLMAKTA VAR 10 4 Yanıtla
  • bizko: Adam yalan sõylüyor...beraber olduklari falan yok...başlık parasi istemişler de, falan filan, o da yalan...madem beraber oldun bununla, neden vurdunki??? Hep yalan....gerçi haberi okumadim, sadece başliği okudum 7 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement