Mustafa Ceceli Balayından İlk Fotoğrafını Paylaştı - Son Dakika
Magazin

Mustafa Ceceli Balayından İlk Fotoğrafını Paylaştı

9 yıllık eşinden ayrılıp Selin İmer ile evlenen Mustafa Ceceli, balayı için Fransa'nın güney sahillerinden ilk fotoğrafı paylaştı. Ceceli çifti, gelecek tepkilerden korkarak, paylaşımı yorumlara kapattı.

23.07.2017 18:13  Güncelleme: 19:53

9 yıllık eşinden boşanıp sevgilisi Selin İmer ile 10 Temmuz'da evlenen Mustafa Ceceli, balayına gittiği Fransa'nın Nice ve Monaco şehirlerinden ilk fotoğraflarını paylaştı.

İkilinin aynı renkte giydikleri kıyafet gözlerden kaçmazken, tatile gitmeden önce ise gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ceceli, çocuk istemediklerini belirtmişti.

AYNI RENKTE KIYAFET GİYDİLER

10 Temmuz'da nikah masasına oturan çiftin, balayından paylaştıkları ilk fotoğraflarında aynı renkte kıyafet giymeleri dikkatlerden kaçmadı.

Mustafa Ceceli Balayından İlk Fotoğrafını Paylaştı

FOTOĞRAFI YORUMA KAPATTI

Balayı için Fransa'nın güney sahillerini tercih eden çift mutlu anlarını takipçileriyle paylaştı. Ceceli'nin sosyal medya hesaplarını yoruma kapatması dikkat çekti.

Mustafa Ceceli Balayından İlk Fotoğrafını Paylaştı

"ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUZ"

Tatile gitmeden önce Nişantaşı'nda kahve alışverişi yapan Ceceli gazetecilere bazı açıklamalarda bulunmuştu. Gazetecilerin "Çocuk düşünüyor musunuz? Selin Hanım ne istiyor?" sorusuna, Ceceli, "Yok düşünmüyoruz. Bunu da paylaşmış olayım buradan" diye yanıt vermişti.

Mustafa Ceceli Balayından İlk Fotoğrafını Paylaştı

Son Dakika Magazin Mustafa Ceceli Balayından İlk Fotoğrafını Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement