Murat Boz Yeni Filminde Hayranlarını Şaşırtacak - Son Dakika
Magazin

Murat Boz Yeni Filminde Hayranlarını Şaşırtacak

Murat Boz, Burak Özçivit'le başrolü paylaştığı yeni filmi "Kardeşim Benim"de "A Be Kaynana" adlı Roman şarkısını söyleyecek.

20.11.2015 11:34  Güncelleme: 11:37

Şarkıcı Murat Boz, "Kardeşim Benim" filmi için stüdyoya girecek. Pop müziğin sevilen şarkılarına imza atan Boz, bu kez bir Roman şarkısıyla hayranlarını şaşırtacak. Burak Özçivit'le başrolü paylaşan Boz, filmde "A Be Kaynana" adlı şarkıyı söyleyecek.

Yapım şirketi, filmde kullanılacak "A Be Kaynana" şarkısının tüm haklarını satın aldı. Boz'un 2016 yılının hiti olmaya aday şarkıdaki performansı hayranları tarafından büyük merakla bekleniyor.

15 OCAK'TA VİZYONDA

Senaryosunu Zafer Külünk'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Mert Baykal'ın oturduğu filmde Özçivit ve Boz, Hakan ve Ozan adında iki ünlü müzisyen kardeşi canlandıracak. Filmde ikiliye Aslı Enver de eşlik edecek. Enver, acemi bir muhabiri canlandıracak.

FİLMİN KONUSU:

Yıllardır küs olan iki ünlü kardeşin, babalarının vasiyeti sonrası değişen hayatlarını anlatan "Kardeşim Benim", 15 Ocak'ta vizyona girecek.

Murat Boz Yeni Filminde Hayranlarını Şaşırtacak

Son Dakika Magazin Murat Boz Yeni Filminde Hayranlarını Şaşırtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • GARİP: KIZIN ELİ NEREDE 13 0 Yanıtla
  • 1: Bunu haber yapanı aklı dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 10 0 Yanıtla
  • zaa: Hdp oy verdin bittin murat boz artık tv 8 bakmıyoruz 6 3 Yanıtla
  • IDUG.: RAHATLIK INSANOGLUNA BATIYOR.BARIS VARKEN SAVAS NE GEREK VAR 4 0 Yanıtla
  • şev: Hayatı bunlar yaşiyor işci ne yapsin 2 1 Yanıtla
  • alper kalkan: millet olarak her şeyimiz abartı bu fotoğrafın heryeri olay olsa ne olur saçmalık ötesi 2 0 Yanıtla

Advertisement