Muhteşem Yüzyıl'da Şok Ayrılık!‎ - Son Dakika
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'da Şok Ayrılık!‎

Muhteşem Yüzyıl\'da Şok Ayrılık!‎

Muhteşem Yüzyıl'dan yaprak dökümü devam ediyor. Fenomen dizide bir isim daha 'ben yokum' dedi.

18.04.2012 06:03  Güncelleme: 10:20

"Muhteşem Yüzyıl"ın Valide Sultan'ı Nebahat Çehre, sezon finalinde diziden ayrılacağını açıkladı.

"SON SENEM ARTIK YOKUM"

"Valide Sultan sezon sonunda ölüyor. Aslına bakarsanız tarihsel örgüye göre uzun bile yaşadı. Çocuklar doğdu, büyüdü, o hâlâ hayatta. Zaten daha önce ölmesi gerekirdi" diyen Çehre, bu finalin ardından bir sür dinlenmek istediğini de sözlerine ekledi:

"Yedi senedir durmaksızın çalışıyorum. O nedenle yeni proje tekliflerini geri çevirmeye başladım. Üç dört ay tatil yapacağım."Bu arada Çehre ile birlikte Malkoçoğlu karakterini canlandıran Burak Özçivit de diziye veda etmeye hazırlanıyor. Malkoçoğlu için bu akşam ekrana gelecek bölümde idam kararı çıkacak. Ancak kararın uygulanıp uygulanmayacağı bir sonraki bölümde kesinlik kazanacak.

GÜL AĞA DA YOK

Daha önce de Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Gül Ağa' karakteri ile izleyici karşısına çıkan Engin Günaydın dizi ile yaptığı anlaşmanın 8 bölüm sonra bittiğini ve ayrılacağını açıklamıştı.

MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİ

Senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı ve yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği dizi 3.500.000 TL bütçesiyle Türk televizyon tarihinin en pahalı projesidir.

Dizinin ilk bölümü 5 Ocak 2011 tarihinde Show TV'de gösterilmiştir. Bu tarihten önceki 5 aylık süre içerisinde başlayan yapım çalışmaları içinse 2.100 m2 alana bir plato kurulmuş ve 30 kişilik bir heykeltıraş ile ressam grubu çalışmıştır.

Ayrıca tarih uzmanı Deniz Esemenli, senaryonun tarihî gerçeklere uygun olması amacıyla diziye danışmanlık yapmaktadır.

9 Nisan 2012 tarihinde dizinin senaristi Meral Okay'ın ölmesi nedeniyle dizinin durumunun ne olacağı bilinmemektedir.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Muhteşem Yüzyıl'da Şok Ayrılık!‎ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement