Müge Ersin’in Yeni Koleksiyonuna Cemiyetten Tam Not! - Son Dakika
Magazin

Müge Ersin’in Yeni Koleksiyonuna Cemiyetten Tam Not!

Müge Ersin’in Yeni Koleksiyonuna Cemiyetten Tam Not!

Müge Ersin, "Hafiflik" adını verdiği 2011 yaz koleksiyonunu, 4 Mayıs Çarşamba günü Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen özel bir davet ile moda tutkunlarının beğenisine sundu.

05.05.2011 11:12

Müge Ersin'in 16 parçadan oluşan özel koleksiyonunu tanıttığı davette, defilenin koreografisini ünlü koreograf Öner Evez hazırlanırken, mankenlerin makyajları ise makyaj sponsoru Mac tarafından yapıldı.

Defileyi izleyen konuklar arasında Siren Çarmıklı, Deniz Berdan, Şebnem Çapa, Demet Kutluay, Gül Gölge Saygı, Ethel Baler, Nilgün Sipahioğlu, Zeynep Üstünel, Nil Uyguner, Nilgün Gülen, Aslı Soyak gibi cemiyet hayatının ünlü simaları dikkat çekti. Adeta şıklık yarışının yaşandığı bu özel davette, cemiyet mensuplarından koleksiyona tam not geldi!

Uçuşan uzun elbiseler ve pastel tonlar… Teninizdeki Hafif'liği hissedeceksiniz!

16 parçadan oluşan çok özel koleksiyonda, canlı desenler ve pastel renkler, gündüzden geceye uzanan tasarımlarda hayat buluyor. Müge Ersin'in 2011 yazına özel olarak tasarladığı Hafiflik isimli koleksiyon, isminden de anlaşıldığı gibi, uçuşan kumaşlar, feminen detaylar ve bohem çizgilerle yazın enerjisini dışa vuruyor.

Yaz akşamlarında katılacağınız şık bir davette ya da hafta sonu gideceğiniz bir kır düğününde rahatlıkla giyebileceğiniz Müge Ersin imzalı tasarımlarda, açık renkler ve fresh desenler dikkat çekiyor.

Geçmişin bohem havasını feminen ve modern bir çizgiyle harmanlayan Müge Ersin, yeni koleksiyonunda, kişinin giydiğinde teninde ağırlık hissetmeyeceği hafif kumaşlar kullanmaya özen gösterdi. Müge Ersin'in daha önceki tasarımlarında yer alan geometrik desenler ve kontrast renkler ise, yeni koleksiyonun ara notalarında hayat buluyor.

Ağırlıklı olarak uzun elbiselerden oluşan Müge Ersin imzalı koleksiyon, hem gündüz hem de gece rahatlıkla kombinleyebileceğiniz elegan ve rahat kesimi ile kreasyonun ana temasını oluşturuyor. Teninizdeki hafiflikten ilham alan koleksiyonda, romantik bir hava yaratan ipek kumaşlar da sıklıkla ön plana çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Müge Ersin’in Yeni Koleksiyonuna Cemiyetten Tam Not! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement