MS hastası Serdar Ortaç tekerlekli sandalye kullanmaya başladı - Son Dakika
Magazin

MS hastası Serdar Ortaç tekerlekli sandalye kullanmaya başladı

Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden ve bir bacağında rahatsızlık olan Serdar Ortaç yürümekte güçlük çekmeye başladı. Tekerlekli sandalye kullanan Ortaç'ın son hali sevenlerini üzdü.

11.03.2024 13:54  Güncelleme: 13:58

MS hastalığıyla mücadele etmesine rağmen sık sık alkol alarak canlı yayınlar açmasıyla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç'ın son hali dikkat çekti.

Ağrıları nedeniyle sahnede sürekli oturarak performans sergileyen ve ayakta durmakta güçlük çeken Serdar Ortaç, sahne öncesi ve sonrasında tekerlekli sandalye kullanmaya başladı. Sandalyeden kalkarken de oldukça zorlanan şarkıcı, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarından destek alarak ayakta durabildi. Ortaç'ın o anları ise Hakan Kanburoğlu tarafından yayınlandı.

CANLI YAYIN AÇIP TARKAN'A KÜFRETMİŞTİ

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde alkollü şekilde canlı yayın açarak Tarkan'a küfürler savurmuştu. Videodan sonra basın mensupları tarafından görüntülenen Ortaç, hiçbir şey hatırlamadığını belirterek özür dilemişti.

MS hastası Serdar Ortaç tekerlekli sandalye kullanmaya başladı
MS hastası Serdar Ortaç tekerlekli sandalye kullanmaya başladı

Son Dakika Magazin MS hastası Serdar Ortaç tekerlekli sandalye kullanmaya başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • UğuR DURAN: Hayat böyle işte Serdar. Çok can yaktın, harama çok bulaştın. Şimdi ölümü bekleme zamanı. sana üzülemiyorum bile.!! Rab'bim Affetsin seni 33 133 Yanıtla
  • Murat Mertkol: Uğur duran Serdar kimin canini yakmış söylede bilelim keşke herkes Serdar gibi tek hatası kumara alışması zaten bu sürede kendi canini yakmış ayrıca herkes hata yapar sen hiç hata yapmadinmi,bu kadar taş yürekli olma gunah 119 16 Yanıtla

Advertisement