Megan Fox İstanbul'da - Son Dakika
Magazin

Megan Fox İstanbul'da

Megan Fox İstanbul\'da

Hollywood yıldızı Megan Fox, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

18.01.2012 18:37

Hollywood yıldızı Megan Fox, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Dublör kullandığı görülen Fox'un görüntülenmemesi için yoğun çaba sarf edildi.

Air France Havayolları'nın tarifeli uçağı ile akşam saatlerinde Fransa'nın Paris şehrinden, İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Fox, uçağın park alanına yanaşmasıyla birlikte özellikle basın mensupları tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen Fox, uzun bir süre uçaktan inmedi. Uzun uğraşlardan sonra uçaktan inen Fox, TAV tarafından tahsis edilen ve kendisini Sivil Havacılık Terminali'ne kadar götürecek olan VIP aracına bindi.

Fox'un görüntülenmemek için dublör de kullandığı gözlendi. Uçaktan indiği sırada elleriyle yüzünü kapatan Hollywood yıldızına eşlik eden heyet, Megan Fox'un çevresinde çember oluşturarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı.

Öte yandan havalimanında bulunan polis ekiplerinin, apronda Fox'un aracına eşlik etmesi dikkat çekti. Sivil Havacılık Terminali'nde çalışan havalimanı personelleri de basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Megan Fox İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement