Maltepe'de Türkü Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

Maltepe'de Türkü Rüzgarı Esti

Maltepe\'de Türkü Rüzgarı Esti

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahne alan Hakan Yeşilyurt ve Feryal Öney, dinleyicilere unutulmaz bir türkü ziyafeti sundu.

10.12.2015 13:04

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahne alan Hakan Yeşilyurt ve Feryal Öney, dinleyicilere unutulmaz bir türkü ziyafeti sundu.

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nin Aralık ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, "Serkan Boran ile Müzikli Sohbetler" gerçekleştirildi.

Serkan Boran programında, Feryal Öney ve Hakan Yeşilyurt'u konuk etti. "Gesi Bağları"nın da aralarında bulunduğu sevilen türküleri seslendiren Hakan Yeşilyurt büyük beğeni topladı. Daha sonra sahne alan Feryal Öney, muhteşem sesiyle dinleyicileri büyüledi. Abdallık geleneğinin temsilcilerinden "Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş'tan eserler seslendirerek usta sanatçıyı anan Öney, bestesi Zülfü Livaneli'ye, sözleri Sabahattin Ali'ye ait "Leylim Ley" adlı eseri salonu dolduran seyircilerle birlikte söyledi. Sahneyi birlikte paylaşan üçlü, seslendirdikleri türküleriyle Maltepeli sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Maltepe'de Türkü Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement