Sevgilisine verdiği tepki şaşırttı - Son Dakika
Magazin

Sevgilisine verdiği tepki şaşırttı

Sevgilisine verdiği tepki şaşırttı

Beren Saat'le oynadığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisiyle adını duyuran oyuncu Bülent Seyran, önceki gün sevgilisi İpek Banu ile birlikte ilk kez City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Seyran, sevgilisinin elini tutmak istemedi. İşte dikkat çeken o kareler...

08.10.2021 21:22  Güncelleme: 21:25

Önce AVM'nin mahalle katında kahvaltı yapan sevgililer, daha sonra alışveriş yaptılar. Seyran ile Banu çifti arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Yürüyen merdivenlerde İpek Banu, Bülent Seyran'ın elini tutmak istedi. Ünlü oyuncu, sevgilisinin elini tutmasını istemedi. Şaşkınlık yaratan bu an objektiflerden kaçmadı.

AVM'den ayrılan sevgililerin alışverişleri Nişantan'ın lüks mağazalarında devam etti. Ancak İpek Banu, bir kez daha sevgilisi Bülent Seyran'ın elini tutmak istedi ve yine aynı tepkiyle karşılaştı.

Sevgililer, el ele tutuşmak yerine yan yana yürüyerek alışverişlerini tamamladılar.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Sevgilisine verdiği tepki şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa Cingöz: ELİNİ ISRARLA TUTMAMASI BENİ ŞÜPHEYE DÜŞÜRDÜ BELKİ BÜLENT SEYRANIN BİLMEDİĞİMİZ GİZLİ BİR SEVGİLİSİ VARDIR BANU HANIMDAN AYRILMAK İÇİN BELKİ DİĞER SEVGİLİSİNE SÖZ VERMİŞTİR VE ONDAN BİRAZ ZAMAN İSTEMİŞTİR KAMERALARIN OLDUĞU YERDE BANU HANIMIN ELİNİ BELKİDE BU YÜZDEN TUTMAMIŞTIR AMA KİMSENİN GÜNAHINI ALMİM BU SADECE BİR TAHMİN 1 0 Yanıtla

Advertisement