Lale Devri'nde Muhteşem Sezon Finali! - Son Dakika
Magazin

Lale Devri'nde Muhteşem Sezon Finali!

Lale Devri\'nde Muhteşem Sezon Finali!

FOX’un reyting rekortmeni dizisi “LALE DEVRİ” 117. bölümüyle 15 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00’da FOX’ta evlerimize konuk oluyor.

13.06.2013 09:30

Toprak, kendisini vuranın Zümrüt olduğunu itiraf etmiştir! Çınar, Necip’in suçsuz olduğunu duyunca çok rahatlar. Artık Çınar’ın tek dileği Zümrüt’ün yaptıkları yüzünden hapse girdiğini görmektir!

Necip ve Zümrüt mahkemeye çıkarlar. Ilgaz ailesi Zümrüt’ün tutukluluk kararını beklerken, Zümrüt mahkemede Toprak’ın ifadesini geçersiz kılacak bir yol arayacaktır. Çınar öfkeden deliye dönerken, mahkeme kararı hepsini tarumar edecektir!

Çınar, yeni şirketlerinin açılışına Necip’in de katılması için ne gerekiyorsa yapar. Bu sırada Zümrüt’ün çevirdiği başka bir oyunu öğrenen Toprak, bu oyunu Çınar’dan gizlemek için kolları sıvar. Toprak, Çınar’ın içinde yanan intikam ateşinden korkmaya başlamıştır artık!

Çınar kararını verir, ailesini Zümrüt’ten korumanın tek bir yolu kalmıştır artık. Silahını alan Çınar, Zümrüt’ü aramaya başlar. Toprak da Çınar’ı durdurmak için harekete geçer.

Yayın Günü: 15 Haziran Cumartesi 117.Bölüm- Sezon Finali

Yayın Saati: 21.00

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Lale Devri'nde Muhteşem Sezon Finali! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement