Kuyucuoğlu: Defne Joy'un Ölümüyle İlgili Konuşacağım - Son Dakika
Magazin

Kuyucuoğlu: Defne Joy'un Ölümüyle İlgili Konuşacağım

Kuyucuoğlu: Defne Joy\'un Ölümüyle İlgili Konuşacağım

Uyuşturucu kullanırken görüntüleri ortaya çıkan Senem Kuyucuoğlu'nun Defne Joy Foster'in ölümüyle ilgili "Bildiklerimi anlatacağım." dedi.

04.05.2014 10:38  Güncelleme: 14:11

Eski  Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Beyaz TV’de magazin dünyasına bomba gibi düşen itiraflarda bulundu. Kuyucuoğlu,  Defne Joy Foster'in ölümüyle ilgili "Bildiklerimi anlatacağım." dedi.

"DEFNE'NİN ANNESİNE BİLDİKLERİMİ ANLATACAĞIM"

Uyuşturucuyu kendisine ilk kez verenin ünlü oyuncu Tolga Karel olduğunu söyleyen Kuyucuoğlu’nun iki bomba açıklama daha yapacağı iddia ediliyor. Bunlardan biri Senem Kuyucuoğlu’nun Defne Joy Foster’ın ölümü ile ilgili bildikleri olduğu yönünde. Kuyucuoğlu'nun yakın çevresine ‘Defne’nin annesine bildiklerimi anlatacağım’ dediğini öğrenen Foster’ın avukatı yasal başvuruya hazırlanıyor.

SEVGİLİSİ KURTULMASI İÇİN UĞRAŞMIŞ

Bir başka iddia ise Senem Kuyucuoğlu’nun 2 yıl manken Ş.A. ile birlikte olduğu. Ş.A.’nın Kuyucuoğlu’nun tedavisi için defalarca ön ayak olduğu fakat sonuç alamadığı yönünde.

Öte yandan, Kuyucuoğlu'nun annesi kızı hakkında çıkan fuhuş iddialarına cevap verdi. Evlatlarına haram lokma yedirmediğini vurgulayan anne şöyle konuştu: 

 "Benim kızım bir gençlik hatası yaptı. Onu bu duruma düşürenler ise hanımefendi gibi geziyorlar. Yarın savcılığa gidip bütün bildiklerimi tek tek anlatacağım. Daha sonra kızımı tedavi ettirmek için İzmir'e götüreceğim. O tacını takarken de yanındaydım en kötü günlerinde de yanındayım. Ben bir anneyim. Kızım için ölürüm." 

"HEPSİ ÇİRKİN İFTİRA" 

Kızı hakkındaki fuhuş iddialarına da cevap veren acılı anne, "Ben 55 yaşına kadar köpek gibi çalıştım. Çocuklarımın boğazından haram lokma geçirmedim. Bu çirkin iftiraları atanlar hesabını verecek. Kızımın tek bir hatası var o da çok saf olması. Kendisine zararı oldu ama kimseye zararı dokunmadı. Onu bu duruma işsizlikten dolayı girdiği depresyon getirdi."

TÖVBE EDECEK

Afrika'da Cape Town'da katıldığı partilerde uyuşturucu kullanan Senem Kuyucuoğlu, annesine söz verdi. Uyuşturucuya tövbe edeceğini söyleyen güzel manken, annesiyle yeni bir hayata başlamak istediğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kuyucuoğlu: Defne Joy'un Ölümüyle İlgili Konuşacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • esat ulupinar: manken diyerek 16 yasinda ki bir kiz cocugunu cirilciplak soymak cagdasliginin kacinilmaz sonucu. 18 yasindan kucukler hangi duruma gore cocuk hangi duruma gore baska bisey anlayan varsa anlatsin. 32 3 Yanıtla
  • ANTALYALI: BU POZLA BİLDİKLERİNİN ANLATMAYLA NE ALAKASI ANLAMADIM 23 1 Yanıtla
  • ezo: bunlarında aklı hep sonradan geliyor nedense kendi önden aklı sonradan olay yerine geliyor sanırım :) 21 0 Yanıtla
  • sülo: bu da yeni şöhret olma şekli düştüm düşüyorum söz bir daha düşmücem iş teklifleri yağıyordur buna şimdi eeee ne yaparsın şöhret yolunda herşey mübah bunlara 16 1 Yanıtla
  • OTTOMAN1453: REKLAMLAR ! Meşhur olmaya başladı kaşarlı tost 14 3 Yanıtla

Advertisement