Küvet Sahnesi Çok Konuşulacak! - Son Dakika
Magazin

Küvet Sahnesi Çok Konuşulacak!

Küvet Sahnesi Çok Konuşulacak!

Kayıp Şehir"in yarın akşam ekrana gelecek bölümünde izleyicileri sürpriz bir sahne bekliyor.

08.11.2012 15:56  Güncelleme: 17:50

Her bölümüyle büyük ses getiren Kanal D'nin iddialı dizilerinden 'Kayıp Şehir'de heyecan dinmiyor. Cuma akşamları milyonların yeni ekran gözdesi olan "Kayıp Şehir"in yeni bölümünde; bir müşterisi ile otelde buluşmaya giden Aysel, son dakikada müşterisi tarafından atlatılıyor. Geceyi, parası ödenmiş otel odasında geçirmeye karar veren Aysel de küveti doldurup, köpüklü banyo keyfi yapıyor.

YENİ BÖLÜM CUMA GÜNÜ

Sezen Aksu hayranı olan Aysel, keyfi yerine gelince de "Kahpe Kader" şarkısını söylemeye başlıyor. Aysel karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, bu sahnede "Kahpe Kader" şarkısını kendi seslendirdi. Gökçe Bahadır'ı, kendi sesi ile şarkı söylerken ilk kez izleyeceğiniz bu sahneler, dizinin yarın akşam saat 22.30.'da yayınlanacak yeni bölümünde ekrana gelecek.

"BU KADIN NEDEN YATAĞA GİRMİYOR!"

Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde bir hayat kadınını canlandıran Gökçe Bahadır'a dizinin takipçilerinden, 'yatağa girmiyor' eleştirisi geldi.

Hayat kadınını canlandırmasına rağmen Gökçe Bahadır'ın hiç yatak sahnesinde görülmemesi üzerine izleyicilerin "Bu nasıl hayat kadını" şeklinde eleştirileri gündeme geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Küvet Sahnesi Çok Konuşulacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement