Küçük Şehzade Kraliçeye Emanet - Son Dakika
Magazin

Küçük Şehzade Kraliçeye Emanet

Küçük Şehzade Kraliçeye Emanet

Bu yıl yedincisi düzenlenen 'Best Child Model of the World 2013' yarışmasının dünya finali, 7 Temmuz'da Bulgaristan'ın Varna şehrinde gerçekleşecek.

03.06.2013 06:03  Güncelleme: 08:57

Bu yıl yedincisi düzenlenen 'Best Child Model of the World 2013' (Best Model Çocuk) yarışmasının dünya finali, 7 Temmuz'da Bulgaristan'ın Varna şehrinde gerçekleştirilecek. Best Model of the World yarışması kurucusu Erkan Özerman, Best Child Model Türkiye Koordinatörü Ataberk Oral, Best Model of Turkey ve Word 2012 birincisi Sena Akay ve daha önce Best Child Model of the World 2012 birincisi seçilen Erhan Can Kartal; en iyi çocuk modeli seçmek üzere Bulgaristan'ın Varna şehrine hareket etti.

TACINI DEVREDECEK '

Muhteşem Yüzyıl' dizisinde canlandırdığı 'Şehzade Bayezid' rolüyle beğeni toplayan Erhan Can Kartal; geçen sene, 93 ülkeden 200 çocuk finalistin katıldığı 'Best Child Model of the World 2012'de 'Dünya'nın En İyi Çocuk Modeli' seçilmişti. Yarışmada tacını devretmeye hazırlanan Erhan Can Kartal, önceki gün Sena Akay ile birlikte kameralara poz verdi. Özerman, bu poz için "Şehzade kraliçeye emanet" esprisi yaptı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Küçük Şehzade Kraliçeye Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement