Kraliçe B. İmajdan İbaretmiş! - Son Dakika
Magazin

Kraliçe B. İmajdan İbaretmiş!

Kraliçe B. İmajdan İbaretmiş!

Bu haftaya, Beyonce ve Amerikan Futbol Ligi Finali'ndeki (Super Bowl) performansı damga vurdu.

07.02.2013 06:03

TEK İLGİ ONDA OLMALI!

Beyonce, asla kendisinden daha iddialı isimlerle çok yakın bir ilişki içine girmiyor. İleride eşinin ya da kendisinin kariyerine yararlı olacak insanlarla görüşen Beyonce; kocası Jay-Z'nin arkadaşı Kanye West'in de, çok popüler olan Kim Kardashian ile ilişki yaşamasına bu nedenle tepki göstermiş.

GÖSTERİŞ MERAKLISI

Orta halli bir aileden gelen Beyonce, kazandığı parayı etrafa göstermeyi seviyor. Ünlü şarkıcı, eşinin 40'ıncı yaş günü için pırlantalarla süslü, 4 milyon Euro'luk Hublot marka bir saat alarak dikkatleri çekmişti. Beyonce, her aldığının gazetelere yansımasını da seviyor.

KORUMA ORDUSU

Beyonce, gücünün etrafa yansımasını seviyor. Birçok Hollywood yıldızının aksine, halkın arasına karışmaktan memnun olmuyor. Yanında altı kişilik bir ekibi olan Beyonce'nin korumaları da kabalıklarıyla tanınıyor.

SAF GÖRÜNTÜSÜ YALAN

Beyonce'nin ailesine aşırı bağlı ve saf hallerinin yalan olduğu söyleniyor. Müzik dünyasında zirveye çıkmak için kendinden 10 yaş büyük Jay-Z ile evlenen Beyonce, eşinin çapkınlıklarına da göz yumuyor. Güzel şarkıcı, Rita Ora ve eşi hakkındaki iddialar hakkında da yorum yapmamayı tercih ediyor.

LİMUZİNSİZ ASLA!

Beyonce, New York'ta 15 metre uzaklıkta bir yere bile limuziniyle gidiyor. Bu nedenle de sık sık alay konusu oluyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kraliçe B. İmajdan İbaretmiş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement