Olay Kadın Kıvılcım Ural Konuştu: 6 Yıldır Kaan'layım - Son Dakika
Magazin

Olay Kadın Kıvılcım Ural Konuştu: 6 Yıldır Kaan'layım

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin iki hafta önce dudak dudağa görüntülenen Kıvılcım Ural, Tangöze ile 6 yıldır beraber olduklarını söyledi.

08.12.2015 10:05  Güncelleme: 10:34

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin iki hafta önce dudak dudağa görüntülendiği Kıvılcım Ural, sessizliğini bozdu. Tangöze'nin geçen hafta da bir AVM'de eşi Seçkin Piriler'le öpüşürken görüntülenmesinin ardından konuşmaya karar veren Ural, çarpıcı iddialar ortaya attı.

EVLENMELERİNDEN ÖNCE BAŞLADI

"Bu ilişkiyi 6 aylık bir maceraymış gibi göstermeye çalışıyorlar ama değil. Onlar 2010'da evlendi, biz evlenmelerinden bir yıl önce beraber olmaya başlamıştık.
Yani bizimki uzun zamandır devam eden bir hikaye. Karşı taraf da (Seçkin Piriler) bu aşkın yıllardır sürdüğünü biliyor. Ama ortaya çıkınca bir anda atağa geçti işte.

(Kıvılcım Ural ile Kaan Tangöze'nin iki hafta önce basına yansıyan bu fotoğrafı çok ses getirdi.)

"SEÇKİN'İN KAFASI KARIŞIK"

İlişkimizi saklayacak olsaydık Asmalımescit'e gitmezdik. Bizim basına yansıyan öpüşme fotoğrafımız da yeni değil, Kaan'ın Zorlu PSM'deki solo albüm konserinin olduğu gece çekildi. Ortaya çıkması da bizi etkilemedi. Karşı tarafın kafası karışık, boşanmayı bir istiyor, bir istemiyor. Bakalım.

"ZORAKİ OLDUĞU ORTADA"

Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler'in geçen hafta bir AVM'de eşi Kaan Tangöze'yi öperken çekilen fotoğraflarıyla ilgili şöyle dedi: "Zoraki bir şey olduğu ortada, görünen köy kılavuz istemez. Bizim haberimizin çıkmasının hemen ardından böyle bir fotoğraf vermesi talihsizlik."

(Olay fotoğrafın basına yansıma-sından bir hafta sonra da Seçkin Piriler, bir AVM'de eşi Kaan Tangöze'yi öperken böyle görüntülendi.)

Öte yandan Kıvılcım Ural sosyal medya hesabı Twitter'dan "Ben hiç bir yere açıklama yapmadım. Sosyal medyada &çeşitli gazetelerde hakkkımda çıkan haberlere itibar etmeyiniz." açıklamasını yaptı.

İşte Ural'ın o açıklaması;

Kaynak: Hürriyet

Olay Kadın Kıvılcım Ural Konuştu: 6 Yıldır Kaan\'layım

Son Dakika Magazin Olay Kadın Kıvılcım Ural Konuştu: 6 Yıldır Kaan'layım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • bilge: Aman ne büyük marifet iki ZOMBI bulmuş birbirini.Seckin, al cocuklarini tekmeyi vur o adama. 27 0 Yanıtla
  • Payas: Seninle altı yıldır birlikte ama gidip başkası ile evleniyor ve seninlede görüşüyor :)) bence sen bu durumda nesin bi sorgulaya kendini dicem ama o kadar beyin olsa zaten bu durumda olmazsin ... 27 0 Yanıtla
  • rrr: erkegin 4 hakkı var.kaan 2 sini kullanmış. 9 15 Yanıtla
  • tc: Ne mide var sende bayan? 22 0 Yanıtla
  • Minik: Sözüm ona çağdaş kesim bunlar elli erkekle yatıp kalkan kadınları kendinize kadın çocuklarınızada ana olark alırsanız dahaaa çook altarılırsınız unutmayın kadınların düşmanı yine kadınlar. 19 0 Yanıtla
  • Bandini A.: Wowowowowowo haram! 15 3 Yanıtla
  • RTE: senin adin ne oluyo bu durumda kivilcim 18 0 Yanıtla
  • Ayşe: Sevgilisi varken başkasıyla niye evlensin bi adam. Hadi evlendi bu kadın nasıl göz yumar evlenmesine. Seçkin iki çocuk yapamana kadar nerdeydin bi ailenin içine böyle de girilmez mi. Kendini ikinci kadın gibi göstermemek için çabalıyo galina 15 1 Yanıtla
  • vatandas: Sadece reklam ve gündem de kalmak için her yol mubah malesef ahlaki çöküntü :( 14 2 Yanıtla
  • Tevfik: Şimdi seçkin boşanacak sen evleneceksin sonra senle evliyken bir başka kıvılcım doğacak sende terk edileceksin sizin hayatınıza yaşamınıza aile anlayışınıza yetiştireceğiniz çoluk çoçuğa bu vatanı sizin yetiştirdiğiniz gençlermi koruyacak savunacak siz ne öğrendinizki çoluk çoçuğunuza öğreteceksiniz sizler erkek çoçuğuna etek kız çoçuğuna pantolon giydirmeyi öğretirsiniz yazık çok yazık.!! 14 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement